Пламен Бобоков излиза на свобода срещу 1 млн. лева гаранция.

...
Пламен Бобоков излиза на свобода срещу 1 млн. лева гаранция.
Коментари Харесай

Пламен Бобоков излиза на свобода срещу 1 млн. лева гаранция

Пламен Бобоков излиза на независимост против 1 млн. лв. гаранция. Пламен Узунов пък ще напусне ареста под гаранция от 20 000 лева Това оповестиха от прокуратурата.

Днес след преценка и разбор на събраните доказателства, Специализираната прокуратура е предявила обвиняване на Пламен Бобоков и Пламен Узунов за присъединяване в незаконен сговор, за реализиране на търговия с въздействие и длъжностни закононарушения, в интервала от началото на месец януари 2019 год. до сегашния миг - закононарушение по член 321, ал.6 от Наказателен кодекс.

Наред с това Пламен Бобоков и Пламен Узунов са упрекнати и в осъществяването на закононарушение по работа в съучастничество, в интервала от 08.05.2019 година до 28.08.2019 година, като Бобоков е подбудил на 21 пъти Узунов, в качеството му на длъжностно лице, да наруши служебните си отговорности, регламентирани в Правилата за работа на Администрацията на Президента на Република България и длъжностната характерност за заеманата от него служба, за да набави за Бобоков полза.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР