Пламъците близнаци са души, свързани помежду си с дълбока връзка.

...
Пламъците близнаци са души, свързани помежду си с дълбока връзка.
Коментари Харесай

Ето как да разберете дали сте открили своя БЛИЗНАК по душа

Пламъците близнаци са души, свързани между тях с дълбока връзка. Това не всеки път е сродната душа или индивида, с който оставате вечно. Има хора, които по този начин и не откриват своята душа близнак, в случай че го създадат обаче, постоянно схващат. Ето по какъв начин да разберете дали сте разкрили своя пламък близнак.

Силни страсти – възприятията и страстите, които се усещат с другия човек са доста по-силни и неизпитвани до момента. И е по този начин и с отрицателните моменти, и с позитивните. Важното е обаче да се концентрирате върху позитивните обстановки и промени, а отрицателните да приемате като уроци. Освен това всеки проблем може да бъде решен с връзка, която не липсва при душите близнаци.
24 знака, че сте срещнали сродната си душа
Любовта е комплицирано възприятие. Пеперудите в стомаха ни карат да имаме вяра, че това е индивидът, който ще ни направи щастливи. Понякога, обаче, в...
Прочети повече
Очи в очи – душите близнаци се гледат в очите, до момента в който приказват по-често от другите хора и това се вижда. Те се усещат удобно по този метод, тъй като усещат дълбоката връзка между тях.

Приемате и обичате минусите на другия – всеки човек си има дефекти, само че същинската връзка е тази, в която другият ги приема и обича. Точно подобен е казусът с душите близнаци. И тъкмо по тази причина връзката сред тях е толкоз мощна.

Неописуемо чувство – вътре в себе си знаете по какъв начин се чувствате при срещата, общуването, времето, прекарано с този човек. С думи обаче не можете да го обясните – просто не откривате точните. Това е толкоз надълбоко прочувствено положение, че ви е мъчно да го опишете.

Дежа вю – допустимо е постоянно да получавате дежа вю с този човек, тъй като душите ви се познават от минал живот и вие сте имали прекарвания дружно. Заедно сте прекосявали през провокации, учили сте се един от различен, вдъхновявали сте се. И в този момент е по този начин.
7 признака, че вашият мъж действително е вашата сродна душа
Сродните души в действителност съществуват. Това не е небивалица или фикция на прекомерно сантиментални хора. Ето тези знаци издават, че в действителност...
Прочети повече
Взаимно схващане – знаете какво ще каже другия още преди да е изрекъл думите. Довършвате изреченията си, познавате се толкоз добре. Не е нужно да сте били дружно отдавна, с цел да се случи това. Взаимното схващане се появява незабавно при душите близнаци.

Двама са по-силни от един – имате чувството, че сте един тим и дружно се изправят против всичко и всички, дружно сте по-силни. Сякаш можете да извършите всичко, стига половинката ви да бъде до вас.

Телепатия – мислите си за него и той ви се обажда или го срещате някъде. Тази телепатия съществува сред пламъците близнаци и е доста мощна. Дори да сте разграничени и да не сте на едно и също място, вие като че ли усещате по какъв начин се усеща другия.

Защита – чувствате се предпазени, сигурни и спокойни в обятията на другия човек. Когато той е в близост, като че ли никой не може да ви нарани или да ви стори зло.
Пет метода, посредством които ще намерите сродната си душа
Немалко хора са самотни и желаят да намерят сродната си душа. Надяваме се, че тази публикация ще помогне най-малко малко в вярната посока.&nbs...
Прочети повече
Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР