Пламъците бързо обхванали вратата на апартамента, както и елекрическото табло

...
Пламъците бързо обхванали вратата на апартамента, както и елекрическото табло
Коментари Харесай

Нова Информация: Първи Арест За Палежа В Бургас!

Пламъците бързо обхванали вратата на жилището, както и елекрическото табло на входа. Пенков, както и младо семейство, което се е прибирало по това време, се пробвали да гасят пламъците до идването на пожарната.

На място незабавно са се отзовали екип огнеборци, както и полиция. По-късно пристигнала и кола за спешна помощ, защото се наложило да бъде оказана здравна помощ на стара жена, чието жилище е на 6-тия етаж в блока. Пожарникарите й помогнали да напусне постройката, изпълнена с гъст пушек и остра задушлива миризма.

Жената живеела сама и е леко обгазена, лицето й било изцапано със сажди, евентуално до момента в който се е опитвала да откри стълбищата.

Семейства с дребни деца се наложило да изоставен рано сутринта жилищата си.

„ Вътре в жилищата не се диша, всичко е в сажди и мирише “, разясниха хората. Във входа сега няма електричество.

Борислав Пенков свързва огненаната офанзива с делото, което се водеше против известния в Бургас Петър Биберов за нападението против фоторепортера, отразявал пожар в някогашната кръчма „ Бургаски вечери “, в този момент „ Кралско село “.

През последните три месеца се случват серия произшествия, при които са нанесени материални вреди по дома на Пенков. През юли с камък беше потрошен прозореца на кухнята му. Същата нощна офанзива се повтори и при започване на септември.

„ Събудих се от пукане, което се чуваше мощно. Помислих си, че съм не запомнил печката включена, само че бързо открих, че в действителност гори гума пред входната ми врата. Това си е чист престъпен случай, от който са пострадали десетки хора “, сподели Борислав Пенков.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР