Плажуваща на южния плаж във Варна сигнализира за странен случай.

...
Плажуваща на южния плаж във Варна сигнализира за странен случай.
Коментари Харесай

Плажуваща: Как може спасител с патерица, пиещ бира, да спасява хората?

Плажуваща на южния плаж във Варна алармира за чудноват случай. По думите на Милена Богословова мъчно преносим избавител с патерица, който пиел бира от сутринта, се грижи за сигурността на летовниците.

Жената е разгласила и фрагменти от през вчерашния ден сутринта.

На тях се вижда мъж с униформа на избавител фактически да е с патерица и да стои на маса в заведение с бира пред него.





" Интересен спасител  си имаме на южният плаж във Варна. От 9.00 часа е на бира, а също така мъчно преносим. Явно има двигателен дискомфорт?! Предвижвайки се с патерица не пропуща сутришната бира за отскок! Внимавайте, не изпадайте в обстановка, в която да ви е нужна помощ!

P. S. При възнаграждение над 2000 лева за тази служба, сигурността ви е нулева! Ще си затворим очите и за преклонната възраст, на която са масата спасители по българското черноморие! Не е изключено те да се нуждаят от първа помощ! ", показва Богословова.

На този стадий обаче няма информация дали в действителност въпросния мъж е част от екипа на спасителите. Все отново той е разпознат от няколко варненци като избавител точно там.

Някои консуматори пък се оповестиха срещу обявата на дамата, определяйки я като грозна.

" Отвратителен пост! Направо си е обществена подигравка! Като сте толкоз загрижена, подайте сигнал където би трябвало. Хвърлихте индивида на лешоядите във Facebook! ", написа М. Тихомирова.

Други считат, че няма място за толератност за такива хора, които имат толкоз огромна отговорност.

" Хайде стига с тази криворазбрана приемливост към хора, които би трябвало да избавят живот! Ако в действителност е избавител - не му е мястото там! Това да не е благотворителна организация!?? Същото е когато пийнал доктор реши да лекува. Този " избавител " е длъжностно лице, на обществено място и снимането му не нарушава никакви закони. Постът е от интерес за обществото и хората би трябвало да знаят. А шефовете на пишман спасителя да си отварят очите, не че не знаят де! Има ли кьорав водач на рейс?! " счита Т. Минчева.

Трети отдават случилото се на неналичието на фрагменти при спасителите, което не би трябвало да е опрощение.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР