Плажовете на Австралия - една от причините тази далечна страна

...
Плажовете на Австралия - една от причините тази далечна страна
Коментари Харесай

Виртуална разходка из красивите австралийски плажове

Плажовете на Австралия - една от аргументите тази далечна страна да е мечтана дестинация за мнозина. Във време на пандемия обаче е доста мъчно да планираме каквото и да е пътешестване. Е, съвсем.
Благодарение на новите технологии и интернет можем умерено да обиколим света, до момента в който стоим по пижама на дивана. А това става известно е пожеланото бягство от домашната карантина. Хората започнаха да обикалят по музеи онлайн, да слушат концерти на изпълнителите, които също като тях борят скуката по собствен метод.

Затова през днешния ден ще ви пренесем в Австралия - страната с прелестните плажове и високите талази.

Бонди Бийч

Бонди Бийч е една от огромните туристически атракции в Сидни. Наричат го “рай за самотни мъже”, тъй като е доста евентуално точно там да стартира “курортен романс”.

Бонди Бийч притегля освен туристите, само че и доста сърфисти защото през по огромната част от годината морето разрешава на сърфистите да се любуват на вълните.

.
Bondi Beach, NSW

Кейбъл Бийч

Кейбъл Бийч - 22-километрова плажна линия в западната част на Австралия.

Белият пясък и тюркоазените води на Индийския океан трансформират Кейбъл Бийч в една от известните туристически дестинации. Западният бряг трансформира плажа и във допустимо най-красивото място за любюване на залязващото слънце.

.
Cable Beach, WA

Снапър Рокс

Снапър Рокс е дребен скалист плаж в южната част на Австралия. Особено известен е измежду сърфистите. Смята се за преломна точка за цялата сърф просвета в страната.

.
Snapper Rocks, QLD

Пойнт Кинг Бийч

Пойнт Кинг Бийч е сврян сред именията в Портсий, щата Виктория. Местополжението му е известно на малко на брой, защото плажът е прикрит от гъста гора.

.
Point King Beach, VIC

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР