Плажен чадър с усилени спици спасява живота на пострадалата жена

...
Плажен чадър с усилени спици спасява живота на пострадалата жена
Коментари Харесай

Чудо до бл."Краставицата"! Как един плажен чадър спаси живота на бургазлийка

Плажен чадър с усилени спици избавя живота на потърпевшата жена през вчерашния ден при разразилата се стихия в Бургас, когато малко преди да доближи дома си, върху главата й се стоварва отскубнато от корен остаряло дърво.

Инцидентът става при първия ентусиазъм на урагана в к-с „ Лазур”. Това показа 60-годишната Антония П., която е в отделението по неврохирургия в УМБАЛ – Бургас.



„ Вървях по пътеката към дома си. Бях напълно покрай блока, прочут като " Краставицата ", бях с огромен плажен чадър, който бях разпънала, с цел да ме пази от първите капки дъжд. Дървото изцяло прогнило, се срути изненадващо върху мен. Удари ме с адска мощ по главата, почувствах неописуема болежка и паднах на земята. Оказах се затисната под клоните му, само че съумях да изпълзя. Хора нямаше в близост. Пълзешком и със страшна болежка в главата се измъкнах и телефонирах на щерка си. По-късно, към този момент в болничното заведение, лекарите обясниха, че съм огромна късметлийка, тъй като чадърът е " обрал " доста от силата на ствола и забавил удара, който щеше да е фатален”, изясни пациентката.

„ Не казахме на внуците, с цел да не ги стресираме. Дъщеря ми ме заведе до болничното заведение. Щастлива съм, че на следващия ден ще ме изпишат и че се разминах с дребния демон, тъй като проучванията през днешния ден демонстрираха, че нямам съществени наранявания”, показа Антония П.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР