Плажът на Росенец е публична държавна собственост и не може

...
Плажът на Росенец е публична държавна собственост и не може
Коментари Харесай

Глас от БСП: Недопустимо е плажът на Росенец да бъде охраняван по този начин

Плажът на " Росенец " е обществена държавна благосъстоятелност и не може да бъде охраняван по този метод.
Така разяснява някогашният вътрешен министър Михаил Миков пред b казусът в Христо Иванов, когато той бе изблъскан във водата при опит да слезе на плажната линия.
Очевидни обстановката в Българска социалистическа партия не е спокойна, управлението бяга от докладите, това, което излезе от Сметната палата е 6 млн, недостиг за 2019 година При спряна дотация през 2020 година, не е ясно по какъв начин партията действа, проучва той процесите в Българска социалистическа партия.
Но по-важно е, че тази борба за водачеството не е борба на хрумвания, а се трансформира в междуличностни нападки. Партията изгуби левия си облик, изчезна лявата опция. Загубеното от ГЕРБ доверие няма да отиде при Българска социалистическа партия, Парламентът ще бъде на фрагменти.
Усилията, които Нинова поставя, може би ще й оказват помощ да резервира лидерското място, само че на каква цена - на цената на тежки несъгласия.
На Добрев му е доста тежко да се разграничи от Нинова и това е казусът му. Той не може да очертае ясната рамка на разграничението, разяснява още Миков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР