Плажът Корал отново e сцена на напрежение и скандали -

...
Плажът Корал отново e сцена на напрежение и скандали -
Коментари Харесай

Колчета и камион с пръст затвориха плажа Корал

Плажът Корал още веднъж e сцена на напрежение и кавги - охранители и летовници си разменят взаимни закани и обвинявания. Причината е следващият опит да бъде спрян достъпът до плажа и летовниците да бъдат лишени от опцията за къмпингуване.

В мотив за напрежението се трансформира изсипването на купчина пръст на пътя за достъп, съобщи кореспондентът на Bulgaria ON AIR Стилияна Георгиева.

"Тук всеки си прави каквото си изиска. Пръстта бе изсипана от един камион, за който бе открито, че няма годна гражданска застраховка за последните две години ", сподели Aтанас Русев от съдружие "Да запазим Корал ".

Според него пръстта е изсипана напряко върху пясъчните дюни.

За летовниците към този момент е същински "Сървайвър " да стигнат до плажа. "Има табелка, която указва, че това е частен парцел, само че няма такава, която да споделя къде е входът за плажа ", сподели един от тях.

"Прескачаме огради, минаваме изпод... В интелигентния свят, където минават хората, там вършат пътека ", добави различен.

Не е ясно кой е изсипал земната маса на пътя за плажа. От община Царево разясниха, че пътят е общински, а представителите на компанията, заградила терените, не знаят за случилото се.

По думите на охранителите хората, които плажуват на Корал, отстраняват колчетата на оградата, с цел да могат да влизат с колите си по-близо до линията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР