Плъхове изпълзяват от канализацията на Париж по улиците, а властите

...
Плъхове изпълзяват от канализацията на Париж по улиците, а властите
Коментари Харесай

Напаст от плъхове нападна Париж

Плъхове изпълзяват от канализацията на Париж по улиците, а управляващите на града и службите за битка с вредителите се надпреварват да измислят нови способи по какъв начин да се отърват от тях.

Страховит клип със стотици плъхове в резервоар за отпадък оказа нов напън за неотложни дейности от страна на парижката администрация.

Съществуват ли плъхове царе и рискови ли са за нас

Плъховете са почтени за чумата от XIV в.

От кметството обявиха, че са засилили ограниченията срещу плъховете, защото популацията на гризачите се е разраснала неимоверно през последните две години.

„ Усилията на управляващите ще бъдат напразни, в случай че не бъдат създадени държавни законодателни ограничения за постоянни инспекции за гризачи в сградите”, разяснява Стефан Брас, представител на група компании за битка с вредители.

По думите му, би трябвало да бъдат планувани и наказванията за жителите, които си устройват пикници и не почистват след себе си.

Силните превалявания в последно време в композиция с меката зима и извънредно високия брой строителни обекти в Париж притеглят от ден на ден плъхове от канализацията.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР