Плаха чувственост , нежно лице стъпва леко като газела. Нейният

...
Плаха чувственост , нежно лице стъпва леко като газела. Нейният
Коментари Харесай

Всичко за жената Рак – 21 Юни – 22 Юли

Плаха страст, нежно лице стъпва леко като газела. Нейният дом е нейната цитадела, няма по–важни хора за нея от нейното семейство. Досега четохте  за горделивост, непримиримост, правила, бохемски живот – едни както общи по този начин и обособени качества на зодиите.

Ще ви срещнем с характера на една жена, която комбинира съвсем всички качества на идеалната половинка, майка и брачна половинка!

Нейната разнообразна и многостранна персона не познава лицемерието, завистта и омразата. Това е по този начин, тъй като тя повече се концентрира върху себе си, своя живот, своето семейство и общото им благополучие.

Според информацията с,която се сдобихме малко мъчно, по – огромен % от дамата – РАК основават семейство в много по–ранна възраст от останалите.

Жената – рак е постоянно потайна и изменяща себе си персона, която трансформира и най–малкия минус в голямо преимущество пред другите.

Самата женственост, меки черти и най–често по–светли очи и придава някаква скандинавска красива тайнственост. В по–голям % също по този начин, тя има млечно бяла кожа и нежно  дребно тяло.

ЛИЧНОСТ:

По природа също като мъжа – РАК  е леко импулсивна. Всеотдайна и грижовна към околните си, луда глава за приятелките си. На доста места ще прочетете, че е къщовница, само че това не е напълно правилно. Жената – рак е отлична стопанка и най-вероятно на нейната софра ще хапнете най–вкусно  приготвената баница по остаряла изпитана рецепта. Нейният дом в спретнат с усет и всяко едно помещение ще бъде отражение на нейните решения. Това обаче  не значи наложително, че стои денонощно да си го гледа. Тя харесва да излиза с другари, да се забавлява и постоянно съумява да бъде гвоздея на вечерта, тъй като въпреки плаха тя не скована.

Харесва и да бъде съблазнителка, също по този начин и се отдава  в очите ѝ се чете перверзия, когато от отлична стопанка реши да бъде див звяр. Нека да не ви оставяме усещане за огромно хищно животно, а нещо приблизително сред сърна и пантера.

Жената – рак има гальовен благозвучен глас, не е креслив нито пълен. Говори отчетливо и умерено. Когато се усмихне цялото и лице се озарява. Ненавижда лицемерието с цялото си създание, не е скандалджийка нито пък ще си губи от времето да ви се изяснява. Вярност и преданост има в обилие, постоянно можете да разчитате на нея, като на другар да ви помогне в рискова обстановка и да ви покрие. Ще седне и ще разсъждава дружно с вас.

По–предразположени са да имат лунички по лицето и аленият цвят на косата доста и отива. Не загатваме проценти, само че знайте, че всичко разказано до тук се отнася за по–големия %  от представителките на зодията.

Тази дама се подрежда измежду множеството млади майки, само че не поради безразсъдни дейности а тъй като, като никой различен зодиакален знак тя не отделя от вниманието си на неправилни сътрудници,опитвайки да ги превъзпитава.

Лесно намира своята половина и отглежда щастието си в уютна камина. Нейната летва е сложена високо и не се задоволява с второто място или краткотрайните връзки. Трудно ще я извършите държанка или еднодневка. Умее да флиртува и несъмнено може да ви завърти главата, до момента в който се пробвате да разберете, какво си мисли.

КАК ОТМЪЩАВА ЖЕНАТА – РАК:

Първия вид не е тъкмо възмездие, а вменяване на възприятие за виновност. Дори да сте лишени от доза съвест тази жена без да ви споделя нищо може да ви накара да се почувствате малоумен и най-после да съжалите.

Втория вид е да ви пренебрегва  при това изцяло сполучливо. Можете да се навирате пред очите, няма да ви види, за нея не съществувате.

Прекалено е съсредоточена върху своите си неща значими за нея, че да подхваща нещо по–грандиозно.

КАКВО Е ДА ИМАТЕ ВРЪЗКА С ЖЕНАТА – РАК:

Чувствена и грациозна, с плавни придвижвания, постоянно опитва с цвета на косата и прическата си. Нейният жанр е комбиниране на нежни ефирни или полупрозрачни материи прилепни към тялото. Тя не поддържа фигурата си със строги диети и преброяване на калории, само че се лимитира. Дори след бременност – за негативно време би си върнала спортната форма.

Мъжът със съществени планове, би трябвало да пристъпва постепенно към нея с цел да може да я оцени и опознае малко по малко в цялата и хубост. Често подвига косата си в нехаен кок като оставя един два кичура коса да се спускат, с цел да може шията и да се вижда. Описваме го по този начин, с цел да можете да добиете най-хубава визия за това, че тя знае какво има и знае по какъв начин да го подчертае – а точно сексапилната си женственост.

Веднъж спечелил я сътрудникът ѝ получава идеалната жена. Веднъж повярвала във вас, тя ще се грижи за вашето успокоение и благополучие повече от всеки различен. Вие ще бъдете мъжа в фамилията, а тя вашата опора. Отлична стопанка, добра другарка, занимателна компания и съблазнителка в леглото!

Вие би трябвало да ѝ дадете сигурност  и да сте доста методичен и деликатен.

Жената Рак обича да  съблазнява,  има чувствени мечти и  обича да прави секс. В която и да е поза, постоянно основава бурно възбуждащо напрежение, което още повече усилва удоволствието на колегата ѝ.

Тя е като принцеса,,Скарлет,, в актуален вид.

Инфо: //hotzodiac.wordpress.com

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР