Плачете момичета! Актьорът и певец Калин Врачански има нова изгора

...
Плачете момичета! Актьорът и певец Калин Врачански има нова изгора
Коментари Харесай

Врачански призна: Лудо влюбен съм! - slava.bg

Плачете девойки! Актьорът и артист Калин Врачански има нова възлюбена и е вманиачен по нея.

Артистът се похвали, че най-сетне е разкрил сродна душа и с нейна помощ е съумял да се оправи с депресията по време на карантината.

„ Преживях я благодарение на Александра. Лудо влюбен съм и в случай че не е тя, не знам по какъв начин щях да се усещам самичък у дома толкоз време”, споделя още артистът.

Така той се изясни в обич на художничката, с която е във връзка от няколко месеца и даже работи върху втора ария, с която да я изненада. Първата била подарък за рождения й ден, който безусловно подготвил за дни.

„ Обадих се на другар сценарист, който написа текст за песента й, само че оставаха един-два дни. Друг другар музикант съумя да се оправи с късите периоди и направи музиката, а след това аз я записах. Стана летен хит”, хвали се влюбеният Калин, който по време на пандемията се отдал на доста тренировки, готвене и кино, написа "България през днешния ден ".

Актьорът призна още, че половинката му готви чудесно, а неин специалитет са сладките и солени мъфини.

„ Засега няма да се бракосъчетавам. По едно време ми минаваше такава мисъл през главата, само че към този момент считам, че подписът би развалил една чудесна връзка. Нещата сред нас вървят доста съществено, а аз в никакъв случай до момента не съм се чувствал по сходен начин”, споделя още артистът.

Актьорът имаше няколко съществени връзки преди години, само че наподобява Александра е огромната му обич. Двамата се срещат около Диляна Попова.

Половинката на Асен Блатечки завела сина си Борил на детска занималня по изобразяване, а Алекс преподавала там. Калин, който е фамилен другар на двамата, придружавал Диляна и доста харесал младата художничка.

Признава, че с помощта на нея се справил по-леко с изолацията, също така бил впечатлен от обстоятелството, че тя не демонстрира никаква ревнивост към палавите есемеси и писма, които му изпращат непрестанно негови последователки.

Освен, че е благополучен в персонален проект, артистът жъне триумфи и в професионалното занятие. В момента с Ваня Щерева отсяват аудио сюжети на радиопиеси и сериали, в които вземат участие, а Врачански се изявява и в най-слушания сериал до момента—„ До дъно”.

„ Много ми е забавно да „ съблазнявам” публиката единствено с гласа си. Всъщност не превключвам бързо от облик в облик, а по-скоро работя с отношението на героя в историята.

А тази в „ До дъно” е доста интересна”, споделя той. Сюжетът на поредицата споделя за някогашен следовател и сегашен алкохолизиран детектив. Случайна история го „ хваща за гърлото” и той се възражда още веднъж, до момента в който претърпява още веднъж предишното, с цел да преодолее контузиите от него”, изяснява за новата си роля артистът.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР