Пийт Дейвидсън потвърди, че той и Ким Кардашиян са гаджета.28-годишният

...
Пийт Дейвидсън потвърди, че той и Ким Кардашиян са гаджета.28-годишният
Коментари Харесай

Пийт Дейвидсън официално потвърди връзката си с Ким Кардашиян

Пийт Дейвидсън удостовери, че той и Ким Кардашиян са гаджета.

28-годишният комедиант има връзка с 41-годишната риалити звезда от няколко месеца, само че едвам в този момент за първи път обществено назова основателката на SKIMS своя другарка.

Пред списание People, звездата от „ Saturday Night Live “ приказва за живота си на звезда:

„ Е, в действителност нямам Instagram – нямам Instagram или Twitter или нещо такова. Така че по-голямата част от всекидневието ми минава да се качвам в коли и да се появявам на снимачната площадка “.

„ Или, в случай че не работя, просто се смотавам с приятелите си или с гаджето си. Така че не върша доста “.

„ От време на време някой ми крещи нещо, или ми е мъчно да си взема кафе. Но също така, животът ми е сносно. Можеше да е по-лошо “.

Междувременно източник неотдавна съобщи, че изблиците на Кание Уест са сближили още повече брачната половинка му (с която се развеждат) Ким Кардашиян и Пийт.

44-годишният рапър стартира поредност от обществени офанзиви против Пийт, откакто звездата от „ Кралят на Стейтън Айлънд “ стартира да излиза с риалити звездата от „ Keeping Up with the Kardashians “. Влюбените гълъбчета обаче са решили да пренебрегват рапъра.

Твърди се обаче, че Ким се тормози от това по какъв начин дейностите на Кание се отразяват на децата им – Норт, 8, Сейнт, 6, Чикаго, 4, и Псалм, 2.

„ Ким в действителност желае бракът им да завърши спокойно и Кание да продължи напред, без значение дали с Джулия (Фокс) или с някоя друга, с цел да могат да се съсредоточат върху децата си “, сподели източник, поискал анонимност.

Миналата седмица рапърът влезе в жестока словесна война с Ким, която подаде молба за бракоразвод през 2021 година

Хитмейкърът подлага на критика решението на някогашната си да разреши на щерка им Норт да има профил в TikTok и упрекна охранителите й, че не го позволяват в някогашната му къща.

Ким отвърна, че не някой различен, а единствено тя поставя грижи за децата им.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР