Пиянски сбивания окървавиха свещения за мюсюлманите празник Курбан Байрам, съобщават

...
Пиянски сбивания окървавиха свещения за мюсюлманите празник Курбан Байрам, съобщават
Коментари Харесай

Кървав Байрам в Пиринско

Пиянски сбивания окървавиха свещения за мюсюлманите празник Курбан Байрам, оповестяват от struma.com.

Два случая с потърпевши подвигнаха на крайник полицията в Гоце Делчев. Миналата нощ малко след 3 часа е подаден сигнал от дискотека " Gold Night Club ", благосъстоятелност на Станислав Шапков, за сборичкване сред 2-ма от село Осиково и бармана на клуба. Нападателите били очевидно пияни и нанесли свиреп побой на бармана, който е с разрязано ухо и контузии по главата.

Барът се намира на втория етаж и защитата не видяла случилото се, което станало безусловно са броени минути. Единият от нападателите влезнал зад бара и с нож разрязал ухото на бармана.

Докато защитата се усети и барманът потърси помощ, побойниците избягали от мястото на случая, само че час по-късно са задържани и сега служителите на реда от Гоце Делчев работят със арестуваните Фикрет Джалев и Мусти Пиргов от село Осиково, общ. Гърмен.

Пак нощес след порядъчно количество алкохол се сбили двама братовчеди в хаджидимовското село Абланица. Конфликтът зародил при игра на комар, скарали се и единият блъснал с всички мощ другият на земята, при рухването 42-годишен е потърпевш съществено. Той е в болница със счупени ребра.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР