Пияни туристи спъват работата на полицията по морето. Те не

...
Пияни туристи спъват работата на полицията по морето. Те не
Коментари Харесай

Пияни туристи спъват работата на полицията по морето

Пияни туристи спъват работата на полицията по морето. Те не помнят по кое време, къде и по какъв начин са ги обрали. За това се оплакаха командировани от Столична дирекция на вътрешните работи чиновници по курортите. Те се хванали за главите още първите дни, откакто в районните ръководства в по-малките градчета почнали да идват голи до кръста махмурлии, които заявявали, че са обрани, и пускали тъжби. В тях обаче не знаели какво да напишат, защото си спомняли вечерта едвам до второто посетено заведение. След това всичко им се губило, в това число и парите, написа "Монитор ".

Последният случай бил в Созопол. Там преди три дни англичанин се появил в приемната на полицията и споделил, че му липсват повече от 4 хиляди лв.. Веднага бил образуван екип, които тръгнал по дадените насоки от чужденеца. Мъжът, който бил към 60-годишен, обяснил, че е бил на ресторант, по-късно за едно малко пиво на бар. Оказало се обаче, че е посетил три бара, а дребните напитки надалеч повече от едно. В последното заведение, където бил, пък почерпил обилно седем млади девойки, дал и бакшиш от 1000 лв. на сервитьорките.

В различен случай пък гражданин на кралицата се напил до козирката и изгубил празното си портмоне. Отново подал сигнал на идващия ден, а час по-късно намерил парите в задния си джоб. "Постоянно имаме такива сигнали. Длъжни сме да работим по всеки един от тях, което обаче ни пречи да разкриваме същинските закононарушения ", изясняват проверяващи.

Оттам разясняват, че все пак всеки ден залавят по един апаш. Отново неслучайно, жертвите били пияни. Оказало се, че джебчиите по плажа и към заведенията особено чакали набелязания да изпие най-малко по три напитки, с цел да го нападат. Тогава хората ставали извънредно немарливи към движимостите си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР