Пияндурникът, който го уби Евелин на пътя Царево - Приморско,

...
Пияндурникът, който го уби Евелин на пътя Царево - Приморско,
Коментари Харесай

Приятели на прегазения велосипедист Евелин: Пияндурникът, който го уби, трябва да изгние в затвора!

Пияндурникът, който го умъртви Евелин на пътя Царево - Приморско, би трябвало да получи доживотна присъда. Това споделиха другари на младият колоездач, който бе блъснат от пийнал водач през предходната седмица.

Припомняме, че 33-годишният Евелин бе затрит в Приморско. Шофьорът е карал с 2,7 промила алкохол. Той има над 10 присъди за обири.

По пътя Царево – Приморско се е движел Евелин, когато е бил блъснат от пийнал водач. По това време светофарът не работи. Шофьорът е карал колата си с висока скорост, изпреварил е една кола, траял е в насрещното и е блъснал младия мъж, без да спре. Открит е по-късно с помощта на очевидци.

Тази заран десетки хора от Царево и Приморско се събраха на мястото, където Евелин е прегазен. Те не желаят да се примирят с това, че още един млад живот е лишен толкоз неуместно.

„ Държим това злочинство да се класифицира като ликвидиране, а не като пътен случай, защото този човек е тръгнал да убива с близо 3 промила алкохол в кръвта. Карал е с над 100 км/час. Държим да получи доживотна присъда “, съобщи един от приятелите на Евелин.

Това е ликвидиране по изключително нечовечен метод. Всички в Царево познават Евелин като виновен младеж, който постоянно се е отзовавал на помощ. Направил е всичко за себе си и за брачна половинка си и в един миг се появява един пияндурник, който го убива, прибавя другар на велосипедистът.

Повече от 10 години настояваме да има кръгово придвижване тук, което да убие скоростта, съобщи един от жителите на Приморско, излезли на пътя, с цел да стачкуват против войната на пътя.

Евелин е бил част от колоездачната общественост в Царево.

Това е следващото ликвидиране, разяснява Стоян Чайков от велоклуба в Царево.

„ Евелин бе извънредно умел колоездач, спазваше правилника за придвижване и беше добре снабден. Винаги караше с каска и с подобаващите светлоотразители. Имаме един зов към нашите управници – дано се вземат в ръце и да помислят по какъв начин да ни обезопасят “, прибавя Чайков.

На въпроса дали кръстовището е рисково, той отговори, че има риск за живота на колоездачите на всички места поради безумието на водачите.

Няма никаква приемливост на пътя, сподели още Стоян Чайков.



Източник: bTV
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР