Пияна руса дама връхлетя с автомобила си „Форд” комби в

...
Пияна руса дама връхлетя с автомобила си „Форд” комби в
Коментари Харесай

Почерпена блондинка влетя с колата си в магазин в Пловдив, а после стана още по-страшно ВИДЕО

Пияна руса дама връхлетя с автомобила си „ Форд” комби в дребен фамилен магазин в пловдивския квартал „ Коматево”. За случилото се сигнализираха поданици на квартала в обществените мрежи, написа "Монитор ".

Като по знамение при екшъна в жанр „ Бързи и яростни” няма нито жертви, нито потърпевши хора. Истински шанс е, тъй като на входа на магазинчето няколко минути преди дамата да се забие с колата си, имаше деца, разясниха поданици на Коматево.



Катастрофата станала към 11 часа. На прав сектор от пътя, който е без неравности, при ясна видимост и положителни условия за шофиране, русата дама кривнала и се забила във входа на хранителния магазин.



На лупинга й станали очевидци много поданици на Коматево, които останали извънредно възмутени от несъответстващите думи на дамата след пътното произшествие.



От два видеоклипа , снимани от Благовест Кочев и оповестени в групата „ Коматево за коматевци”, се вижда, че русата шофьорка заваля думите, когато приказва, демонстрира междинен пръст на минувачите и се държи несъответстващо, като не престава да гали кучето си.



„ Уплашено е”, оповестява тя на натрупалите се хора, които не стопират да я подлагат на критика за държанието й.

От полицията в Пловдив на този стадий не оповестяват публично с какъв брой промила е била младата дама и дали е била задържана след екшъна, който сътвори в неделния ден.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР