Пияна пловдивчанка смля от бой близнаците си Пловдивската районна прокуратура

...
Пияна пловдивчанка смля от бой близнаците си Пловдивската районна прокуратура
Коментари Харесай

Прокуратурата разследва как са пострадали близнаците

Пияна пловдивчанка смля от пердах близнаците си

Пловдивската районна прокуратура към този момент е почнала следствие по случая с двете 3-годишни близначета, постъпили в болница с жестоки пострадвания. Ето какво оповестиха преди минути от държавното обвиняване:

Районна прокуратура-Пловдив следи досъдебно произвеждане за закононарушение по член 182 алинея 1 от Наказателния кодекс – за това, че родител е оставил лице, намиращо се под неговите грижи без контрол и с това е основал заплаха за неговото физическо развиване.

По първични данни на 19 февруари 2018 година, след 19,30 ч., в апартамент, находящ се в гр. Пловдив,в централната част, е била породена телесна щета на малолетно дете – 3-годишно момче.

Детето се е намирало в детско креватче, когато върху главата му е паднал гипсов орнамент, подложен на стената, по данни на майката. На детето е оказана Спешна здравна помощ и към сегашния миг е осъществена животоспасяваща интервенция. Майката на детето – 38-годишната И.С.е арестувана за период от 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи. Установено е, че същата е отглеждала сама двете си деца – близнаци на 3 година, като бащата се намира в чужбина, където работи.

Под управлението на Районна прокуратура –Пловдив не престават дейните процесуално-следствени дейности – осъществен е оглед на местопрестъпление и сега се разпитват очевидци по делото, следва да бъде назначена съдебно-медицинска експертиза, която да откри типа и механизма на причиняване на телесните повреди, прави се и още един оглед на местопрестъпление.

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР