Пияна майка тормози години наред дъщеря си, след като ежедневно

...
Пияна майка тормози години наред дъщеря си, след като ежедневно
Коментари Харесай

Побоища, стригане, обиди - семейният ад на красивата Михаела

Пияна майка тормози години наред щерка си, откакто всекидневно е в алкохолен делириум. В фамилните мелета от време на време се включват и гаджетата й. След последния побой 17-годишната Михаела е настанена в спешен център. Тя е със междинни телесни повреди, откакто е бита в банята и удряна с предмети в дома й във варненското село Въглен. Потресаващата история за фамилния пъкъл, в която с години живее тийнейджърката, лъсва след последния скандал. Майката на момичето Веселина Милева се пробва да трансферира виновността за побоя на различен човек.

Пуска абсурден пост в обществените мрежи, в който зове варненци да атакуван ромските поданици в село Каменар. Твърди, че мъж на име Али от там е отвлякъл, изнасилил и дрогирал дъщерята Михаела. Захвърлил я покрай Катедралата във Варна. Освен това възнамерявал да я изнася за продажница в Полша. Историята добива неуместни измерения, откакто околните приятелки на Михаела и нейни съученички от Хуманитарната гимназия във Варна разкриват същинското лице на Веселина и я уличават в систематичен тормоз над щерката.

" Михаела в действителност е пребита от личната си майка. Тази жена дружно с приятеля си я мъчат цялостен живот... Не вярвайте на Веселина Чавдарова Милева, пробва се да трансферира виновността си върху въпросния Али!... ", разобличава я най-хубавата другарка на потърпевшата - Джулияна Кирилова. Тя е от заможно семейство и години наред закриля Михаела, идваща постоянно със синини в учебно заведение.

Опровержението на Джулияна се оказва правдиво. От варненската полиция потеглят да търсят Михаела на 20 август, откакто по-голямата й и пълнолетна сестра, живееща във Варна, подава сигнал, че е изчезнала. Ченгетата откриват, че Михаела е пребита в дома си в село Въглен. Млатена е в лицето, удряна е с предмети и е със междинни телесни повреди. Задържани за 24 часа са майка й Веселина и актуалният й другар - 36-годишният Синан Алилов. Според проверяващите и двамата са взели участие в млатенето на момичето. Не е ясно по какъв начин се е стигнало да абсурда, защото следствието е на ранен стадий. Приятелки разкриват, че Синан и майката атакуват Михаела, тъй като не харесват покровителя й от Каменар. Преди няколко седмици при сходна кавга майката на Михаела отрязва принудително дългата до кръста коса на девойката до врата й.

Разследването по случая се следи от Районна прокуратура - Варна. Оттам потвърдиха за " България Днес ", че се води наказателно произвеждане за междинна телесна щета. До момента няма повдигнато обвиняване, защото се чака съдебно-медицинската експертиза на момичето, която да проучва контузиите. Няма данни Михаела да е изнасилвана и дрогирана, настояват от прокуратурата. Изследват се механизмът и методът, по който родната й майка и новото й гадже Синан са я налагали.

" Има данни за това, че майката и приятелят й редовно използват алкохол. Те не са престъпно проявени. Момичето е разпитано пред арбитър, като се организират и още разпити на очевидци, които да опишат повече за случилото се и обстановката към тийнейджърката ", разясняват от Районната прокуратура.

Проверка демонстрира, че майката Веселина постоянно се оплаква в полиция и прокуратура. От началото на годината има 4 преписки, в които тя се жалва от незаконно навлизане в жилището й и че са й нанесли телесна щета. През 2015 година името й е забъркано и в различен скандал - тя пуска тъжба против мъжа, с който тогава живее - Боян Николов Ценов, за това, че е пребил дребното й котенце. Случаят бързо се разчува в медиите. Става ясно, че животното е настъпвано, ритано и блъскано в стени. Причината за експанзията още веднъж е пиянска ревнивост от страна на Боян към Веселина.

От Районната прокуратура проверяват случая, само че по закон не могат да обвинят Боян. На 20 януари 2016 година има отвод за покачване на обвиняване. " За да се внесе обвинителен акт за грубо отношение към гръбначно животно, то би трябвало да бъде или убито, или трайно развалено ", разясняват от Районната прокуратура. В последна сметка Веселина и Боян се сдобряват още веднъж по фейсбук, като Веселина афишира, че му прости за млатенето на животинчето. Боян от своя страна заплашва обществено всеки, който дръзне да занимава него или тогавашната му обичана, " да намерения добре от кое място ще се прибира в тъмното вечер ".

Новото гадже на Веселина също не е с чист косъм. Освен любовта към чашката той също прекомерно постоянно сезира органите на реда. От него има подавани тъжби от 2008, 2010, 2013, 2015 и две за 2018 година. Жалва се, че го заплашват с ликвидиране и разпра. Повече от сигналите му се оказват неоснователни, новите се ревизират.

В тази, меко казано, нападателна и неподходяща среда Михаела съзрява в едни от най-важните години от живота си, когато се образува характерът й, изясняват обществените. В момента с нея работят психолози от Кризисния център, само че след месец тя ще е пълнолетна и сама ще би трябвало да реши по какъв начин да продължи житейския си път. Ако майка й Веселина и Синан бъдат съдени за похищението, ги грозят до 6 години затвор. 

Лъже, че щерката е отвлечена

С измисления си пост Веселина съумява да сътвори проблеми и на въпросния мъж, който упреква в обезчестяване и похищение на Михаела. Полицията стартира инспекция по случая, откакто по-голямата сестра подава жалбата. Оказва се, че Михаела сама е търсила въпросния мъж от Каменар, тъй като й помагал в проблемите с пияната й майка. Намесата му предизвиквала експанзия и в новия ухажор на Веселина, който също скачал върху тийнейджърката, разкриват още проверяващите. След като възмутените другари и близки на Михаела виждат поста на майка й и сезират Агенцията за протекция на детето ", Веселина изтрива обявата си. Това, което е предизвикала на щерка си, обаче не може да бъде изтрито.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР