Пиян завалия задряма в колата си и отнесе наказание от

...
Пиян завалия задряма в колата си и отнесе наказание от
Коментари Харесай

Пиян шофьор заспа в БМВ насред булеварда

Пиян завалия задряма в колата си и отнесе наказване от органите на реда. Когато водачът се освестил и видял, че катаджията му чука на стъклото, се оказало, че той е задремал посред улицата.

Около 3.20 часа през вчерашния ден във Второ районно управление (на МВР) постъпила инфорамация за лек автомобил БМВ, който се намирал по средата на платното за придвижване на на бул. “Христо Ботев” в Пловдив. Пристигналите на място чиновници на реда открили, че зад кормилото на колата е задремал 36-годишен водач от града. Мъжът бил тестван с дрегер за алкохол и тестът посочила 1,67 промила в издишания от него въздух. По случая е стартирано бързо произвеждане.

Часове по-късно, към 16.15 часа, в полицията в Асеновград бил отведен 17-годишен локален гражданин, който управлявал лек автомобил “Мазда” под въздействието на наркотични субстанции.

По същото време в Хисаря бил засечен 19-годишен недееспособен лидер на лек автомобил “Форд”, от село Красново. Допълнителна информация посочила, че регистрационните табели на колата са издадени за друго моторно транспортно средство.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР