Пиян шофьор се удари в микробус и камион, забърса и

...
Пиян шофьор се удари в микробус и камион, забърса и
Коментари Харесай

Пиян шофьор се удари в микробус и камион, забърса и стълб

Пиян водач се удари в микробус и камион, забърса и дирек
33-годишен лидер на "Фолксваген", използвал алкохол, се блъсна в дирек, след което се заби под паркиран товарен автомобил в Благоевград, по знамение не е умрял, съобщи кореспондентът на БГНЕС в града.

Пътният случай стана към 5.40 часа тази заран на бул. "П.К. Яворов". Полевият тест е отчел наличие от 1.96 промила алкохол в издишвания въздух.

Пияният лидер по знамение не е потърпевш, прегледан е от незабавен екип, за в този момент няма контузии. Задържан е за 24 часа, а номерата на автомобила му свалени. Ще му бъде взета и кръвна проба за алкохол.

Той се движел с лек автомобил по булеварда от жк. „ Еленово ” в посока жк. „ Струмско ”, на прав сектор се отклонява надясно, блъска се с дясната си странична част в дирек на осветлението, пука предна гума. След това лекият автомобил се отклонява наляво, минава през насрещната лента и се забива под задната част на товарен автомобил. Движението му напред, което би обезглавило лидера, е спряно от удар в паркиран микробус, паралелно с товарния.

След удара в товарния автомобил и микробуса лидерът се опитал да възпламени „ Фолксваген ”-а, с цел да избяга, само че не е съумял.

В 7 часа стартира оглед и снимане на местопроизшествието от следствена група на Второ РУП-Благоевград. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР