Пиян шофьор с лек автомобил се е врязал в бензиностанция

...
Пиян шофьор с лек автомобил се е врязал в бензиностанция
Коментари Харесай

Кола се вряза в бензиностанция във Враца, градът на косъм от взрив /снимки/

Пиян водач с лек автомобил се е врязал в бензиностанция във Враца, научи BulNews.bg.
Инцидентът е станал в събота вечерта пред смаяните погледи на клиентите на един от обектите от веригата „ Никойл “, благосъстоятелност на локалния предприемач Николай Петров – Ники Турчето. Лек автомобил „ Фиат Стило” влезнал в бензиностанцията с доста висока скорост. Шофьорът внезапно кривнал кормилото и колата се врязала тъкмо до колонката за зареждане на газ. Автомобилът е бил с газова уредба и е цяло знамение, че не е избухнал в пламъци след мощния удар.
Секунди след случая е подаден сигнал на телефон 112 за станало произшествие. На мястото пристигнали две патрулки и униформените създали проба с дрегер на 35-годишния водач. Констатирана била централизация от 1.97 промила алкохол в издишания от него въздух.
Мъжът е закопчан и откаран в незабавния център на МБАЛ "Христо Ботев ", където му е взета кръв за лабораторен разбор. След това той е тикнат да изтрезнява в ареста, формиран му е акт.
Автомобилът е изнесен от мястото на случая с платформа на пътна помощ още същата вечер. Щетите по укрепителните уреди на колонката обаче към момента личат на местопроизшествието.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР