Пиян шофьор с 1,28 промила алкохол се обърна в нива

...
Пиян шофьор с 1,28 промила алкохол се обърна в нива
Коментари Харесай

Пиян се обърна с охранителна кола в нива

Пиян водач с 1,28 промила алкохол се обърна в равнища с автомобил „Дачия Логан“, благосъстоятелност на известна охранителна компания от Шумен. За шанс останал незасегнат и положението му разрешило арест. Иницидентът станал след 7,30 часа сутринта в първия ден на Новата година край град Нови пазар. Не е ясно дали лидерът е бил на работа като охранител и е бързал да се отзове на сигнал или единствено е употребявал служебната кола.

След сигнал за произшествието до полицията на мястото бил пратен екип, който открил, че 23-годишният В.К. от Нови пазар ръководи лек автомобил с шуменска регистрация към село Енево и заради придвижване с несъобразена скорост изгубил надзор, като се преобърнал в крайпътната равнища. Водачът бил без забележими контузии, даже бил вероятен тест с дрегер, който отчел 1,28 промила в издишания въздух.

Шофьорът не дал кръвна проба за разбор. Задържан бил за период до 24 часа в Полицейското ръководство в Нови пазар и против него е формирано бързо произвеждане за пияно шофиране.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР