Пиян шофьор без книжка катастрофира пред погледа на полицаи, които

...
Пиян шофьор без книжка катастрофира пред погледа на полицаи, които
Коментари Харесай

Пиян младеж катастрофира пред полицай във Варненско, случи се нещо неочаквано ВИДЕО

Пиян водач без брошура катастрофира пред погледа на служители на реда, които не подхванали дейности, а си тръгнали от местопроизшествието.

За това алармираха очевидци, представени от bTV. Случаят е от варненското село Любен Каравелово.

Действието се развива на 12 октомври към 19 ч. в центъра на квартал "Венелин " в село Любен Каравелово.

На фрагментите се вижда по какъв начин автомобил се движи с висока скорост. Водачът губи ръководство, завърта се и катастрофира на метри от полицейски автомобил.

Шофьорът се блъска в бетонната ограда на изоставена къща, като следите от моторното масло, изтекли от автомобила след злополуката, към момента стоят.

Веднага след случилото се, служителите на реда се насочват към автомобила. Събират се и доста хора. Десетина минути по-късно униформените се качват на патрулната кола и си потеглят.

В сигнала се твърди, че това става след телефонни диалози "с кметове и някакви други познати ". Очевидците са десетки, а съвсем всички в селото знаят за случилото се.

Свидетелите споделиха, че зад кормилото е бил юноша от селото. По думите им, пред служителите на реда е декларирал, че е използвал алкохол и няма шофьорска брошура.

От Областната дирекция на полицията във Варна оповестиха, че към този момент е назначена инспекция, като против отговорните ще бъдат подхванати ограничения.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР