Пиян шофьор на 21 години с кипърска шофьорска книжка помете

...
Пиян шофьор на 21 години с кипърска шофьорска книжка помете
Коментари Харесай

Шокиращи подробности за мелето с пияния 21-годишен джигит, помел Порше Кайен в Калековец

Пиян водач на 21 години с кипърска шофьорска брошура опустоши две паркирани коли в пловдивското село Калековец и след лупинг се спря в дирек с електрическо табло, написа "Монитор ".

Според очевидци той е карал с най-малко 200 км/час в обитаемото място. Скоростта му обаче ще бъде най-вероятно конкретизирана след автотехническа експертиза.

Както БЛИЦ писа злополуката станала към 6 часа сутринта в неделя на основния път в селото.

Като по знамение злополуката е без жертви заради ранния час и неналичието по това време на деня на минувачи по тротоара. Самият водач също не потърпевш съществено, макар че колата му е смачкана до неразбираемост.

Той е карал БМВ 520 и откакто изгубил ръководство, се блъснал в паркирани пред къщите коли. Първо блъснал „ Порше Кайен”, след което и спряно до поршето „ Деу Матиз”. После беемвето му се спряло в дирек с електрическо табло.

Живеещите в къщата, пред която станала жестоката злополука, били и първите, които хукнали да оказват помощ на пияния водач, с цел да го извадят от смачканото возило. Съпругът имал адския шанс да се забави малко у дома, тъй като по времето, когато станало пътното произшествие, нормално излизал за работа.

„ Поредната жестока злополука пред дома ми. Мъжът ми и аз дадохме всичко от себе си, с цел да изкараме пияния водач с 2,5 промила алкохол, карал с 200 км/час…”, написа в обществените мрежи дамата, пред чиято къща станала злополуката. Според нея водачите нормално влизат в завоя пред дома й със 100 км/час, без да се преценяват, че се намират в обитаемо място.

Затова фамилията й и съседите преди време стартирали подписка на това място в Калековец да бъдат поставени легнали служители на реда, само че никой не им обърнал внимание. „ Докато се мъчихме да изкараме индивида, никой от преминаващите коли не спря, гледайки ни по какъв начин се мъчим и викаме за помощ”, споделя още дамата.

След като на мястото на произшествието била изпратена кола за спешна помощ, дежурните медици открили, че пияният водач е единствено с два счупени крайници. Той бил откаран в болница където ще му бъдат направени тест за алкохол и опиати.

Още една злополука беляза неделния ден в Пловдив. В съвсем същия час на кръговото на Панаира 22-годишна жена изгубила ръководство върху своето „ Пежо 307”, пропуснала кръговото и се блъснала в дирек от уличното осветяване. Шофьорката била откарана в болница, откъдето, след обзор, била освободена за домашно лекуване. Пътното произшествие било отработено по административен ред.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР