Пиян шофьор е забил „Рено“-то си в „Мерцедес“ в Мездра,

...
Пиян шофьор е забил „Рено“-то си в „Мерцедес“ в Мездра,
Коментари Харесай

Зрелищна катастрофа навръх Гергьовден! Пиян натресе „Мерцедес“ в Мездра и избяга /снимки/

Пиян водач е забил „ Рено “-то си в „ Мерцедес “ в Мездра, научи организация BulNews.
С медията ни се свърза притежателят на размазаното немско возило, който описа за случилото се.
Инцидентът е станал точно на Гергьовден на ул. „ Георги Кирков “ №43 в железничарския град. Тогава притежателят на лекия автомобил „ Мерцедес Ц “ е бил на посетители на приятелката си в града, като е бил паркирал колата си пред дома й.
Малко преди 00.00 часа двамата чули мощен удар и тревога на кола. Веднага излезли на улицата, където заварили лек автомобил „ Рено Клио “ със софийска регистрация, което се било врязало в паркирания „ Мерцедес “. При удара лявата страна на „ Мерцедес “-а е била попиляна, а „ Рено “-то се е обърнало на дясната си страна. Водачът на френското возило е излязъл от колата и избягал от местопроизшествието. Потърпевшият незабавно е подал сигнал на тел. 112. На мястото е дошъл полицейски екип, който направил оглед. При него е са намерили две кенчета бира и 400 гр. вино. В бързината да избяга от мястото, причинителят е не запомнил и мобилния си телефон.
Собственикът на „ Мерцедес “-а е разказал на униформените, че лидера на френското возило е бил във очевидно нетрезво положение. При осъществена информация в масивите на КАТ е открито, че застраховката на „ Рено “-то последно му е била платена 2019 година и колата е спряна от придвижване.
При последвалото търсене избягалият от мястото на злополуката е открит и му е формиран акт за осъщественото закононарушение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР