Пиян шофьор блъсна шест паркирани автомобила снощи около 21 часа

...
Пиян шофьор блъсна шест паркирани автомобила снощи около 21 часа
Коментари Харесай

47-годишен пиян шофьор удари 6 паркирани коли в Кърджали

Пиян водач блъсна шест паркирани автомобила нощес към 21 часа на ул. " Люлин " в Кърджали. 47-годишният се е движил с " Мерцедес ", а тест с дрегер е регистрира 2,73 промила . Той отхвърля кръвна проба за разбор . Задържан е до 24 часа и е формирано е бързо произвеждане.

26-годишен водач на " Мерцедес " е настанен под наблюдаване в кърджалийската болница , откакто малко след 3,30 часа през вчерашния ден блъска кон на пътното платно в региона на село Глухар. Не е установена приложимост на алкохол .

В РУ-Кирково се правят инспекции за ръководство на нерегистрирани коли . Установени са " Форд ", ръководен от 50-годишен с прекъсната регистрация за липса на годна застраховка " Гражданска отговорност " и 69-годишен , който карал сред селата Бенковски и Китна с " Фолксваген " без регистрационни табели .

Бързо произвеждане е стартирано в РУ- Момчилград за ръководство на автомобил след приложимост на алкохол . Около 19 и 30 часа нощес в село Звездел служители на реда ревизират 51-годишен водач на " Форд ". Тестът за алкохол регистрира 1,63 промила . Издаден е ваучър за здравно проучване и е взета кръвна проба за химически разбор. Водачът е арестуван до 24 часа.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР