Пиян румънец с влекач и прикачено ремарке се вряза челно

...
Пиян румънец с влекач и прикачено ремарке се вряза челно
Коментари Харесай

Пиян румънец с влекач се вряза в камион в Ришкия проход

Пиян румънец с влекач и прикачено ремарке се вряза челно в товарен автомобил след непреценено изпреварване в Ришкия проход, съобщи "Флагман ".

Инцидентът се е случил към 8:30 ч. на км 73+580, след крива с надлъжен надолнище. 62-годишният лидер, родом от Гюргево, Румъния, пътувал за Бургас, където трябвало да разтовари ремаркето на влекача.

Пред него се движел различен товарен автомобил, чийто водач наподобява е карал по-бавно, в сравнение с пияния румънец му се желало. Гюргевският камионджия подхванал изпреварване, само че не решил нито дистанцията, нито времето, нито обстоятелството, че в насрещното има различен автомобил и... се врязъл челно в Ивеко 35, в който имало двама мъже на 44 и 39 година от София.

На място е дошъл екип на полицията, който незабавно тествал отговорния за злополуката румънец. Дрегерът отчел 2.07 промила, като часът бил едвам 8:30 сутринта.

По знамение случаят се размина без жертви и даже няма съществено потърпевши след тежкия конфликт. Леко ранени са двамата софиянци в блъснатото от ТИР-а Ивеко.

Те са откарани в УМБАЛ-Бургас за обзор – 44-годишният водач има травма на главата и наблягане на левия крайник, до момента в който неговият сателит – наблягане на десния крайник. Двамата са освободени за домашно лекуване.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР