Пиян ром преби зверски жена си и я удуши след

...
Пиян ром преби зверски жена си и я удуши след
Коментари Харесай

В Кюстендил: Пиян ром на 50 г. уби от бой жена си - българка, която била с 20 г. по млада

Пиян ром преби свиреп жена си и я удуши след фамилен скандал. Трагедията се е разиграла в събота след среднощ на ул. " Риша " в ромския квартал " Изток " на Кюстендил.

50-годишният Николай Иванов изпил голямо количество алкохол. Последвал скандал с 20 години по-младата Любомира, който прераснал в свиреп побой. " Жената имаше голям брой удари по цялото тяло, имаше кръв, както и следи от душене. Тепърва правосъден доктор ще откри тъкмо каква е повода за гибелта ", обясниха криминалисти.

До разплитането на случая се стигнало, откакто мъжът повикал рано сутринта в събота екип на " Бърза помощ ". При идването на медиците свиреп пребитата Любомира лежала безжизнена на леглото. Иванов се опитал даже да избърше кръвта от стаята, като декларирал, че Любомира пристигнала пребита при него след среднощ. По-късно обаче след доста увъртания Николай си признал за осъщественото зверско ликвидиране, пише " Телеграф ".

Пребил я след постоянна почерпка, а на сутринта се разкайвал. 50-годишният ром и 30-годишната Любомира имали връзка от към година. Преди това дамата живеела в един от блоковете на кв. " Бузлуджа ".

" Не знаем доста за нея, като се изключи че е българка. Живееше с Николай, той я устояваше. Чували сме, че тя върви да проституира, само че дали е по този начин, не знаем. Жалко за момичето, нека този човек изгние в пандиза ", разясниха поданици на ромския квартал в Кюстендил. По данни на ОДМВР-Кюстендил, 50-годишният причинител е с богато престъпно досие. Занимавал се е с обири и опиати. Тялото на 30-годишната жена е закарано в кюстендилската болница за аутопсия.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР