Пиян рани с вила полицай, а той го простреля. Причина

...
Пиян рани с вила полицай, а той го простреля. Причина
Коментари Харесай

Пиян рани с вила полицай, а той го простреля

 Пиян рани с вила служител на реда, а той го простреля. Причина за разногласието е станал подаден сигнал за мощно слушане на музика. След идването на първия патрул поражда напрежение. Наложило се служителите на реда да повикат подкрепление. Празнуващ се нахвърля на единия от чиновниците на реда с вила, което го принудило да употребява стоп патрони. Инцидентът е станал в нощта против 6 септември. Тогава се организира обичайният панаир в Червен бряг.

Простреляният Борислав Методиев е настанен в болница. В ефира на " Здравей, България " по Нова тв брачната половинка му Фани съобщи: " На 6 септември вечерта ни беше панаира. Аз се прибирах. Мъжът ми седеше на една маса и си беше пуснал музиката от втори етаж и си пиеше самичък. Към 24 часа е пристигнал служител на реда и му е споделил да спре музиката. Той им споделя, че я е понижил. След това идва един бус, доста полицаи  и Жандармерия ". След  идването на подкреплението, Фани Методиева споделя, че мъжът й е пребит, прострелян и, откакто влиза в къщата, с цел да избяга, още веднъж е обичай.

" Ние сме доста уплашени, стреляха през целия двор, пръстите му мачкаха, ритаха го ", спомня си тя.

Синът й, който също е бил у дома, също е обичай. По-късно идва и фамилията на дъщерята на Георгиеви.

Съпругата на простреляния признава, че и различен път е идвала полиция поради сигнали за мощна музика.

Директорът на Областната дирекция на полицията в Плевен Красимир Начев изясни, че в двора на къщата е имало сред 20 и 30 души.

" Полицаите са заплашвани, бутани, псувани. Обаждат се за подкрепление. Допълнителните полицейски сили са посрещнати с брадви, вили, нападнати са с камъни. В изискванията на неизбежна защита, сътрудниците са произвели няколко изстрела със стоп патрони. Изслушах описа на брачната половинка на по този начин да се назова пострадалия, който няколко дни преди този момент е арестуван да ръководи нерегистриран автомобил без брошура. Има потърпевш служител на реда. Обездвижена му е ръката. Има фрактура на палеца. Всички жители на дома са се държали извънредно нападателно ", добави той.  

По думите му простреляният и различен път е нападал служител на реда и има пет присъди.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР