Пиян неправоспособен шофьор връхлетя с колата си върху полицай в

...
Пиян неправоспособен шофьор връхлетя с колата си върху полицай в
Коментари Харесай

Пиян неправоспособен шофьор връхлетя върху полицай в Русе

Пиян недееспособен водач връхлетя с колата си върху служител на реда в Русе, блъсна го и нарани, оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи в дунавския град. За благополучие, раните на служителя на реда не са съществени и той бил се е прибрал да се лекува вкъщи. Инцидентът е станал към 2 часа в нощта против 15 ноември на ул. Райна княгиня до бл. „ Боряна “ в Русе.

Тогава 30-годишен лидер на лек автомобил отказал да извърши полицейско предписание да спре, с цел да му бъде осъществена инспекция и решил да се отърве от униформените. Опитвайки се да избяга от органите на реда, лидерът изгубил надзор над колата си, връхлетял и блъснал с нея еднообразен чиновник от Второ районно управление (на МВР) в Русе, причинявайки му лека телесна щета.

След случая, мъжът съумял да избяга от местопроизшествието, само че малко по-късно е бил открит от полицията. Оказало се е, че той е недееспособен лидер, а инспекцията за алкохол е дала позитивен резултат от 0,51 промила. Полицаят е прегледан от екип на ЦСМП, при което му е открита охлузна рана и травма на лява подбедрица и след оказана здравна помощ е освободен за домашно лекуване. По случая във Второ районно управление (на МВР) е формирано досъдебно произвеждане, прецизираха от МВР-Русе.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР