Пиян младеж е нападнал болните си родители с колец, набит

...
Пиян младеж е нападнал болните си родители с колец, набит
Коментари Харесай

Потрес! Младеж нападна болните си родители с колец

Пиян юноша е нападнал болните си родители с колец, набит с пирони, научи BulNew.bg. Той трошал дома им, като ги псувал крещял, че ще ги убие.
Случката се разиграла към 22 часа на 15 октомври в ж.к. „ Заводско населено място “ във Видин. 21-годишният П.В.Л. бил прекалил с алкохола. В един миг нещо му щракнало и почнал да троши покъщнината и музиката в дома на родителите си. Младежът излязъл пред къщата и почнал да хвърля камъни по прозорците. През цялото време блудният наследник сипел псувни към фамилията си и крещял „ Ще ви убия “.
Родителите, които били доста заболели, излезли пред дома си и се пробвали да усмирят П. Той обаче сграбчил колец с наковани по него пирони и блъснал татко си Васил с него. Майка си Янка пък съборил безогледно на земята.
Съседи чули шумотевицата и излезли да се притекат на помощ на болното семейство. Синът обаче не се усмирил, за почнал да псува и наскърбява и тях. Те били принудени да извикат полиция и униформените най-сетне озаптили пияния юноша и го тикнали в ареста.
П.Л. е изправен пред съда по бързата процедура за безчинство. Магистратите му наложили наказване задържане в поделенията а Министерство на вътрешните работи за 3 денонощия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР