Пиян лекар преглежда пациенти в Хисаря. За пореден път д-р

...
Пиян лекар преглежда пациенти в Хисаря. За пореден път д-р
Коментари Харесай

Лекар на градус преглежда пациенти в Хисаря

Пиян доктор преглежда пациенти в Хисаря. За следващ път доктор Мирослав Павлов от диагностично-консултативния център в града отиде на работа в нетрезво положение. В края на предходната година същият доктор още веднъж беше хванат на работното му място след приложимост на алкохол.

Тръгваме по следите на сигнал, че доктор Мирослав Павлов преглежда в нетрезво положение пациенти от сутринта. Първо желаеме да се запишем при него като персонален доктор.

След задаването на въпроса за какво е пристигнал на работа в несъответстващо положение той напусна кабинета си. Но по-късно декларира: „ Вие не може да желаете от мен някакви обяснения”.

Пациентите на лекаря са наясно с това, че той идва на работа след приложимост на алкохол.През септември предходната година наш екип още веднъж залови същия доктор пийнал на работното му място. Последва инспекция на здравната каса, само че в деня на инспекцията докторът е бил съответен.

В същото време през днешния ден районната прокуратура в Пловдив притегли като обвинен водач на частна кола за спешна помощ, който провокирал злополука. Той бил зад кормилото с 1,2 промила алкохол в кръвта. Мъжът остава в ареста за период от 24 часа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР