Пиян изправи на нокти полицията в Карлово и изплаши до

...
Пиян изправи на нокти полицията в Карлово и изплаши до
Коментари Харесай

Екшън: Пиян заплаши роднини с моторна резачка, барикадира се

Пиян изправи на нокти полицията в Карлово и изплаши до гибел околните си. Екшънът се разиграл в събота вечерта. Почерпеният се прибрал у дома.

Тъй като сред него и брат му съществували влошени връзки във връзка битови проблеми- къща, пари, възнаграждение на сметки и така нататък, се скарал с него и майка му. Напрежението ескалирало за секунди. Ударил майка си. След това извадил бензинова моторна резачка, с която заплашвал, че ще ги пребие. Уплашен, брат му подал сигнал до полицията в Карлово.

На място дошъл дежурния полицейски патрул. Двамата униформени неведнъж се пробвали да убедят пияния да излезе, с цел да поговорят, съобщи Марица.

Той обаче се заключил и не поискал да излезе, като декларирал на служителите на реда, че има законно оръжие и ги гонил, викайки. Полицаите издебнали комфортен миг и задържали нападателния мъж. Сложили му белезници и го отвели в районното.

Екшънът траял и там. Пияният крещял, буйствал, самонаранявал се и обиждал наред полицейските чиновници. Бил му формиран акт за дребно безчинство, който отказал да подпише.

Изправен пред съда, мъжът признал за дейностите си и изразил страдание. Магистратите му определили санкция в размер на 400 лева. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР