Пиян и надрусан лекар се натресе в чисто ново Bentley

...
Пиян и надрусан лекар се натресе в чисто ново Bentley
Коментари Харесай

Пиян и надрусан лекар отнесъл Bentley-то на Тракия

Пиян и надрусан доктор се натресе в чисто ново Bentley Continental на националния артист Благовест Бичаков.

Припомняме, че случаят стана в спешната лента на автомагистрала "Тракия " в неделя вечерта.

Софиянецът, който е измежду известните експерти по инвитро процедури у нас, карал персоналното си BMW в посока София с много висока скорост в най-дясната лента, написа "Телеграф ".

При удара Bentley-то е изхвърлено от платното и е запратено право в отводнителната канавка.

"Дори не е направил опит да понижи преди конфликта, разясняват пътни служители на реда, които пристигнали минути след подадения сигнал на 112.

При проба с дрегер било открито, че столичният доктор има 0,79 промила алкохол в кръвта си, което е към 1 огромна водка.

При спомагателна проба с тест за опиати пък били открити следи от кокаин. Мъжът е и единственият потърпевш в злополуката, като е с разрушен нос и сцепена вежда и е без заплаха за живота.

Веднага след приключването на огледа са свалени регистрационните табели на BMW-то, като е написан и акт на лидера - 40-годишния Иван С. Другият водач е в положително положение, като инспекцията демонстрира, че в кръвта му не са открити нито алкохол, нито опиати.

Луксозната лимузина, в която се е натресъл лекарят, е благосъстоятелност на националния артист Благовест Бичаков, разяснява кметът на родното му село Бели Искър Крум Георгиев. Зад кормилото обаче бил съселянин на артиста - 31-годишният Васил Дамянов.

Бачаков пее от ранна детска възраст, като преди 6 години издава и първата си авторска ария "Благо ми е, богатство ".

Мъжът се изявява и като водещ във фолклорно радио и телевизия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР