Пиян хулиган, напсувал и набил познат в центъра на Берковица,

...
Пиян хулиган, напсувал и набил познат в центъра на Берковица,
Коментари Харесай

Хроники от Северозапада! Пиян напсува и наби познат в центъра на Берковица

Пиян гамен, напсувал и набил прочут в центъра на Берковица, бе наказан на 200 лв. санкция, научи BulNews.bg. Делото против К.П. се гледа преди дни в районния съд в Берковица.
От документите по делото излиза наяве, че на 3 юли към 19.30 часа мъжът е провокирал скандал на площад „ Йордан Радичков” до градския шадраван. Той бил във очевидно нетрезво положение и като видял К.К. почнал да го псува и да му налита на пердах.
К.П. крещял с цяло гърло против познатия си „ Ще ти е*а майката циганска” и по-късно го блъснал в лицето. От удара и двамата паднали на земята, като очевидци незабавно алармирали в полицията.
Обяснението на пияния пред ченгетата и магистратите за побоя било, че не го е провокирал той, а познатият му дължал пари и го бил извикал да приказват. Разговорът им обаче минал в юмручна кавга, като по думите на К.П. и К.К. го блъснал. Оказва се, че цялата кавга била за дълг от 22 лв..
В правосъдната зала нападателният мъж съжалил за дейностите си. Заради чистото си правосъдно минало и изказаното страдание му е наложена единствено санкция от 200 лв..
Решението предстои на обжалване пред окръжния съд в Монтана.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР