Пиян до козирката качи двете си невръстни деца, макар да

...
Пиян до козирката качи двете си невръстни деца, макар да
Коментари Харесай

Пълен абсурд: Пиян без книжка качи невръстните си деца и обърна колата

Пиян до козирката качи двете си невръстни деца, въпреки да няма брошура, а в уплахата си при среща с патрулна кола катастрофира , обръщайки автомобила по таван, оповестиха от полицията в Смолян.
Злополучният случай се случил в петък пообед по пътя Смолян – Асеновград, покрай село Хвойна.
26-годишният лидер Зарко Блатев от село Малка Арда, община Баните карал двете си деца – момче на три и момиче на две години, с алкохолна централизация от 2,61 промила.
При разминаване с полицейски автомобил опияненият водач се уплашил и изпуснал контрола над возилото. Колата „ Рено Меган “ се преобърнала по таван и за благополучие всички са невредими. Оказало се, че Зарко Блатев е и недееспособен лидер, към този момент осъждан за каране в пияно положение.
Преди шест години същият човек се прибирал от Пловдив през Лъки с камион на хасковска компания, като той бил пасажер в него. В региона на село Давидково водачът му дал да покара. Разменили местата си и Зарко застанал зад кормилото на тежкотоварния автомобил. Скоро обаче се разминали с полицейска патрулка. Блатев се сетил, че служителите на реда са го забелязали, а той е недееспособен. Притеснил се, тъй като към този момент имал четири санкции, спрял камиона и побягнал в гората.
Изминал няколко километра пешком, слязъл на шосето, хванал на стоп кола и отишъл до село Оряховец, където служителите на реда го чакали.
Дотогава Блатев имал две санкции за каране без брошура, едно за шофиране под въздействието на алхохол, имал и присъда за кражба.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР