Пиян баща е трошил наред в болницата в Златоград, след

...
Пиян баща е трошил наред в болницата в Златоград, след
Коментари Харесай

Пиян баща потроши болницата в Златоград

Пиян татко е трошил наред в болничното заведение в Златоград, след което се прибрал в дома си. Инцидентът е станал на 2 януари, към 22 часа, а дежурният доктор в МБАЛ "Проф. доктор Асен Шопов " е подал сигнал в полицията.
На място униформените открили, че са счупени стъклата на врата и прозорец в детското поделение на болничното заведение, както и механизъм на входната плъзгаща се алуминиева врата на здравното заведение.
Охранителните камери на лечебното заведение снимали всичко. Мъжът е от прилежащото село Бенковски, чието дете и жена са настанени за лекуване в златоградската болница. Той бил във очевидно пияно положение. Обстоятелствата и аргументите за експанзията се обясняват от полицията.
Според управлението на болничното заведение, мъжът объркал изходите на лечебно заведение и вместо да си тръгне от централния вход, той се насочил към непряк подобен. Като видял, че е заключен, решил да си отвори самичък и разрушил всичко по пътя си.
Впоследствие е признал виновността си и е заречен да възвърне вредите. Нямал е нападателно държание към някого от личния състав, разяснява пред Дарик шефът на болничното заведение доктор Любомир Личев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР