[Pixabay.com] Десетки бизнес начинания се провалят всеки ден, но съвсем

...
[Pixabay.com] Десетки бизнес начинания се провалят всеки ден, но съвсем
Коментари Харесай

Топ обявите за работа на Karieri.bg

[Pixabay.com] Десетки бизнес инициативи се провалят всеки ден, само че напълно не са доста аргументите, заради които това се случва. Обикновено неопитните бизнесмени попадат в еднакъв капан, било от блаженство или от неглижиране на значими елементи, с които не желаят да си губят времето. Но от време на време точно тези дребни елементи могат освен да спасят вашия план, само че и да го повдигнат на напълно друго равнище.

Ето и няколко съвета за начинаещи бизнесмени, които занапред са се захванали с реализирането на своята новаторска концепция.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики В момента, в който осъзнаете, че вашата въодушевена фантазия се е трансформирала в действителност, е належащо да поработите върху това да създадете лице и еднаквост на своята организация. Помислете каква е вашата задача, по какъв начин я осъществявате, кои са нещата, в които вярвате и които са в основата на полезностите ви. Не забравяйте, че рядко плановете без ясна цел и еднаквост се развиват в вярната посока.

Предполагам сте виждали тези проекти с цели за постигане за избран интервал от време. Е, няма да повлияе по никакъв начин неприятно на вашата организация да има един подобен " проект " за развиване. Когато знаете в какво се задачите, растежът е доста по-съсредоточен и стегнат.

Ще пристигна време, когато ще би трябвало да разширите своята организация, а надлежно и да наемете личен състав. Осъзнато и планувано увеличавайте " жителите " в организацията. Не правете неточност единствено заради повишаване на размера да наемате безрезервно хора с разнородни упования и условия. Нека главен аршин за вас бъдат не хора, които имат богат опит, а такива, които споделят вашите вярвания и са настроени на вашите " талази ".

Мотивацията и продуктивността на хората ви зависят от това какъв брой осведомени, сигурни и стимулирани са те да вземат участие пълноценно във вашата самодейност. Бъдете наличен – както за новите, по този начин и старите чиновници. Говорете с тях, изслушвайте ги и успокоявайте страховете им. Не позволявайте на работата да ви изолира и отдалечи от най-ценния ви капитал – хората.

Вероятно описът би могъл да се продължи с още десетки " неща, които да направя ", само че в случай че тези няколко пилона са в основата на вашия разрастващ се бизнес, вие към този момент сте положили постоянните основи на своя " дом ".

Ако пък към момента не сте задоволително сигурни във вашата концепция или търсите повече опит в огромни и потвърдили се компании, разгледайте настоящите разгласи за работа на Karieri.bg:

Cargill търси:
Finance SAP Super User

British Council in Bulgaria търси:
Customer Service Assistant

Българска народна банка търси:
Експерт

EVN България търси:
Експерт, околна среда

KPMG търси:
Web Designer
Junior Information Risk Management (IRM) Specialist
Accounting and Tax Compliance professional

The American College Of Sofia търси:
A Full - Time Teacher In Physics
A Full - Time Intern In Mathematics
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР