Пивовари и производители на спиртни напитки в цяла Европа ще

...
Пивовари и производители на спиртни напитки в цяла Европа ще
Коментари Харесай

Производители на алкохол в Европа ще правят дезинфектанти за ръце вместо напитки

Пивовари и производители на спиртни питиета в цяла Европа ще употребяват индустриалния си потенциал, с цел да създават дезинфектанти, написа CNN Business.

Компании като Pernod Richard, Leith Gin и Verdant Spirits ще се включат в напъните в битката с ковид. Целта е да се обезпечи задоволително количество дезинфектант за ръце, чието намиране е доста лимитирано в Европа.

От шотландския производител на джин Leith Gin, показват, че към този момент са спрели производството на алкохолни питиета и към този момент вършат гелове с високо наличие на алкохол, които ще бъдат доставени в страната.
 LVMH вместо парфюми ще създава безвъзмездни дезинфектанти
Собственикът на Dior вместо парфюми ще създава безвъзмездни дезинфектанти

Те ще бъдат доставяни на институции и лечебни заведения във Франция

Във Франция компанията Pernod Richard разгласи, че ще подари 70 000 литра чист алкохол за изработката на дезинфектанти за ръце. За задачата тя ще работи с локалния снабдител на такива артикули Laboratoire Cooper.

Други производители от Съединени американски щати през Испания и Ирландия също подхващат такива дейности. Това важи и за Absolut Vodka в Швеция, която ще прави сходни артикули.

В неделя пък колосът в търговията с първокласни артикули LVMH, който е благосъстоятелност на най-богатият европеец Бернар Арно, разгласи, че ще доставя безвъзмездни дезинфектанти на френските здравни управляващи, както и на някои институции в страната.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР