ПИТСФИЙЛД ТАУНШИП, Мичиган (AP) — В продължение на почти седмица

...
ПИТСФИЙЛД ТАУНШИП, Мичиган (AP) — В продължение на почти седмица
Коментари Харесай

Студеното време може да намали пробега на електрическите превозни средства и да затрудни зареждането. Ето какво трябва да знаете

ПИТСФИЙЛД ТАУНШИП, Мичиган (AP) — В продължение на съвсем седмица ниските температури от Чикаго до северен Тексас направиха живота мъчителен за притежателите на електрически транспортни средства, с понижен пробег и часове на шофиране чакащи на станции за зареждане.

В Оук Брук, Илинойс, покрай Чикаго, в понеделник телевизионни кореспонденти откриха Tesla, които се изтощаваха, до момента в който се редяха на дълги опашки за щепсели в станция Supercharger. Температурата падна до минус 9 по Фаренхайт (-23 по Целзий).

Извън Ан Арбър, Мичиган, Teslas бяха включени в шест от осемте станции за зареждане в сряда, до момента в който вятърът виеше с температура от 7 градуса Фаренхайт (минус 14 по Целзий). Поне един водач беше съвсем без ток.

Добре знае се, че електрическите автомобили губят част от обсега си на пътешестване в студа, изключително при температури под нулата като тези, които удариха средата на страната тази седмица. Проучванията откриват, че загубата на обсег варира от 10% до 36%.

Електромобили...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР