ПИТСБЪРГ (AP) — Кайл Филиповски вкара 26 точки при 11

...
ПИТСБЪРГ (AP) — Кайл Филиповски вкара 26 точки при 11
Коментари Харесай

Почти перфектната вечер на Кайл Филиповски води №11 Дюк до лесна победа със 75-53 над Питсбърг

ПИТСБЪРГ (AP) — Кайл Филиповски вкара 26 точки при 11 от 12 стрелби и сграбчи 10 битки като №11 Дюк се състезава с голяма преднина през първото полувреме и надмина Питсбърг със 75-53 във вторник вечерта за седмата си поредна победа.

Сините дяволи (12-3, 3-1 ACC) свършиха бърза работа с Пантерите (10-6, 1-3), смазвайки Пит през началните 20 минути под бараж от тройки – в това число три от Филиповски – до момента в който изграждаше преднина от 25 точки, която Пит в никакъв случай не се доближаваше до опасност.

Джаред Маккейн добави 12 точки за Дюк, а Кейлъб Роуч имаше осем точки и седем асистенции за Сините дяволи, които наподобява намират своята форма след следващите загуби от Арканзас и Джорджия Тек малко след Деня на благодарността. Средният марж на успеха на Duke по време на настоящата му победна серия е 20 точки.

Зак Остин поведе Пит с 11 точки, само че Пантерите – които стартират мъчно, до момента в който се пробват да стигнат до шампионата на NCAA за втора поредна година – в никакъв случай не са били в действителност в нег...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР