ПИТСБЪРГ (АП) — Джеф Картър и Райли Смит отбелязаха малко

...
ПИТСБЪРГ (АП) — Джеф Картър и Райли Смит отбелязаха малко
Коментари Харесай

Картър и Смит отбелязаха късно, когато Пингвините се отдръпнаха от Блу Джакетс с 5-3, за да сложат край на плъзгането от 3 мача

ПИТСБЪРГ (АП) — Джеф Картър и Райли Смит означиха малко повече от минута разлика в средата на третия интервал и Питсбърг Пингуинс победиха Кълъмбъс Блу Джакетс с 5-3 във вторник вечерта, с цел да пресечен поредицата от три загуби.

Блу Джакетс изравниха по-рано през интервала с гол на Джак Рослович преди Картър и Смит победи вратаря новобранец Джет Грийвс, с цел да даде на Пингвините малко място за глътка въздух.

Рикард Ракел обърна инцидентно пренасочване за деветия си гол за сезона, Евгени Малкин събра своя 18-ти, а Джеси Пулюярви добави своя първи за Пингвините. Райън Грейвс направи две асистенции. Смит добави две асистенции, с цел да премине границата от 500 точки в кариерата си.

Тристан Джари спря 34 изстрела, до момента в който Питсбърг се възвръща от кошмарно западно пътешестване, подобрявайки се до 10-0-1 в последните си 11 срещи с Кълъмбъс.

Джони Годро и Андрю Пийк означиха с разлика от 57 секунди във втория интервал, с цел да заличат за малко разликата от два гола. Грийвс зав...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР