Пицариите и пекарните в италианския град Неапол отново работят. И

...
Пицариите и пекарните в италианския град Неапол отново работят. И
Коментари Харесай

Душата на Неапол отново работи

Пицариите и пекарните в италианския град Неапол още веднъж работят. И то на цялостна пара, откакто Италия влезе във втората фаза на облекчение на ограниченията за блокиране.

" Пицарията е душата на неаполитанците, а производителят на пица е актьор, художник ", споделя притежател на пицария в паметния град пред CNN. А в този момент художниците още веднъж са на работа.

Заведенията обаче към момента няма да одобряват гости. Хората могат да си купят пица на място или да си поръчат до домовете, само че не и да похапнат в обектите. Това обаче е обнадеждаваща стъпка назад към нормалността в града, който наименуван " родното място на пицата ".

На други места в Италия пицариите продължиха работа и доставяха храна от самото начало на пандемията. Властите в района на Кампания обаче, където се намира Неапол, решиха, че това може да бъде прекомерно огромен риск за относително бедния и препълнен град, заради което беше подредено обектите да бъдат пандизите напълно.
 Италия се приготвя за рестарт на бизнеса
Италия се приготвя за рестарт на бизнеса

Фабриките се отварят на 4 май

В Бавария, Германия, пък жителите имат мотив за по-голяма наслада. Властите там разрешават на заведенията за хранене за хранене навън да възобновят активност от 18 май.

Ресторантите ще се отворят още веднъж при изискване, че условията за разграничаване и хигиеничните ограничения остават в действие, написа в известие от локалната администрация. Дейността на закрито се чака да бъде възобновена седмица по-късно.

Очакват се положителни вести и за хотелиерския бранш - допустимо е хотелите в района още веднъж да проработят в края на май. Условието е сауаните, басейните и други да останат затворени.

Бавария, която граничи с Австрия и Чехия, е значима туристическа дестинация в Германия.
 Германия предизвестява за огромни опасности при разкриване на туристическите пътувания
Германия предизвестява за огромни опасности при разкриване на туристическите пътувания

Външният министър на страната Хайко Маас съобщи, че Европа би трябвало да съгласува общи критерии
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР