ПИЦА „ЩЕРЕВА” - ЗВУЧИ МИ ДОБРЕ… Иде ми да се

...
ПИЦА „ЩЕРЕВА” - ЗВУЧИ МИ ДОБРЕ… Иде ми да се
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев пусна гилотината! Направи Папи Ханс и Луна на две стотинки

ПИЦА „ ЩЕРЕВА” - ЗВУЧИ МИ ДОБРЕ… Иде ми да се провикна- папи, папи, пис, пис, пис… Толкова миловидно наподобяват двамата естрадни любимци, толкоз непорочност и стеснителност излъчва облеченото. При Папи Ханс намираме костюм в цвят на препържен патладжан, имаме съществуване на златна бижутерия и черна фланелка, потънала като мастило от сепия в благородно фламбирания цвят на сакото. Косите са зализани, в тях ухае разбирането за интелектуалност, липсва единствено лимбата на Яворов, с цел да заговорим за Папи на един по-висок звук. Литературният кръжец включва Ваня Щерева- в действителност превъзходна в своя избор. Само бих заменил аленото с жълто и зеленото с лилаво, само че кой ме пита дами и господа, кой ме пита… Щерева е сгушена в този балтон, който пречи да се разкрие другояче нелошия план в блузката. Ръкавите са свежи, бухнали, единствено би трябвало да им се добави зехтин, лимон и ситно нарязан кромид лук, с цел да замязят на салата. Ако върху аленото палто наредим поредно шунка, пармезан и поръсим с босилек- ето ти една пица, която с малко повече храброст, може да кръстим на именитата ни звезда.

ЛУНАТА СПИ, ЛУНА- НЕ…

Дузина месеци след звездните си телевизионни изяви, певицата Луна носи елементарни, земни послания. Не че е стъпила на земята- та една същинска луна би трябвало да свети, най-малко нощем за феновете си. Виждаме я през днешния ден, като че ли усмирена и не по този начин еуфорична, да бележи неявяване след неявяване за нови естетични забележителности. Въпреки слабата лунна годишна продукция, певицата дава малко трохи за нас, критиците посредством парчето плат, което може да мине за подобен от парашут. Златните презрамчици блещукат в синхрон- нещо като верижките на детска люлка, върху които се е отразила луната. Луната спи и в прическата. Там се откроява една обеца, самотна и бледа като изгонена от Брадъра. Усмивката покрива голямо пространство от този кадър, кара ни да затаим мирис, само че и да запушим уши за всеки случай. Очилата, чието място въобще не е там, висят като изпуснато от врана стъкълце в короната на дърво. Златната чанта изяснява всичко станало дотук.

ПУХЕНКИ ПРАВЯТ ЗВЕЗДИ НА ПУХ И ПРАХ…

Сезонът на пухенките, последователно изнизващ се през задната врата на зимата, оживява посредством Татяна Лолова и Йордан Йовчев. Актрисата лъщи с отразената в облеченото външна светлина, сходна на Салют преди да се отлепи от Байконур. Традиционната и шапка напълно не я прави кралица, тъй като тук липсват искрящите цветове, които избират за Нейно Величество. В тази връзка доста се вълнувам за какво българските звезди носят черно, сиво и тук- там кафяво. Йордан Йовчев може да бъде сериозен мъж без да е чак толкоз тъмен в облеклото си. И тук Мис Пухенка на годината е показала липса на въображение и е покрила националния любим със досада. Единствено усмивката му прозира през мрачната пелена от черно.

ПОЕТЕСА ОБРЪЩА МОДНИТЕ ПРЕДСТАВИ

Естетически безредици в поетичния кралски двор. Малко преди сезона на баловете, малко преди пролетта и рождения си ден, надарената Цветелина Димитрова постанова нови стандарти в модата. Естествената и хубост изпъква на фона на обилна бална рокля, бродирана и декорирана с толкоз финес, колкото изисква и младостта. Цветелина, чиято поетична книга Няма драма е същинска цветна градина от рими, илюстрира възприятията си и посредством средствата на хубостта в облеклото. Дългите коси и стойката и на принцеса са основни в параметрите на общия портрет. Димитрова обръща с главата надолу всички предубеждения за дамите в поезията, запомнени интелектуално само че не и фешън. С дребни изключения в епохите, несъмнено.




МАРТА съдебна експертиза ОБЛИЧА, КАТО ЗА АПРИЛ

Актрисата Мартина Вачкова прелива от помпозност. Онова, което съгласно мен липсва, евентуално се съдържа в чантата – сама по себе си- почтена да побере по едно и също време Айфеловата кула и Бъкингамския замък. Цветовете по чантата са надалеч от визията ми за изискан. Те пухтят като стадо бизони в ноздрите ми, придават на аксесоара тип на глутница, тип на нещо обречено да бъде по едно и също време мощно и мудно. На мястото на Вачкова не бих носил блуза с такива ръкави, в случай че тя не схваща защо- идващият път ще кажа каквото мисля. От чантата в лежерността на домакински водопад се спуска дреха, по този начин амбициозно несъответствуваща, че позволявам да принадлежи на другиго. Червеното е занимателен цвят, в случай че си Искра Радева или Мутафова, само че тук мисля, Марта е избързала пред Април. Харесвам шала на дамата до нея, само че в случай че е носен от Хилари Клинтън.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР