Пити е пале от Калифорния, изхвърлено в парка заедно със

...
Пити е пале от Калифорния, изхвърлено в парка заедно със
Коментари Харесай

Това бебе-куче беше изхвърлено, защото е различно

Пити е пале от Калифорния, изхвърлено в парка дружно със своето братче още до момента в който са били на няколко дни. Стопаните им са ги оставили да умрат единствено тъй като двете мъничета не са били като останалите бебета от кучилото, написа miau.bg. Мъничетата обаче са били видяни от дама, която незабавно ги е отнесла във ветеринарна клиника. За злощастие братчето на Пити издъхнало по пътя, само че Пити въпреки всичко се оказал по-силен от хипотетичното и траял да се бори за живота си.

Още щом зърнал дребното кученце, лекарят схванал, че нещо с него не е наред. Той едвам се движело и съвсем не можело да се задържи на крачетата си.

В следствие станало ясно, че мъничето страда от церебрална хипоплазия и заради това не може да се върви умерено. Очевидно това е била и повода да бъде изхвърлен от притежателите си.

Въпреки измяната на най-близките си хора Пити въпреки всичко има щастието да открие ново любящо семейство. Той е осиновен от блага двойка, която приема неговото разграничение, и към този момент се радва на нов живот.

В галерията нагоре можете да видите какъв брой щастливо в този момент е това пораснало момче, претърпяло толкоз доста още в невръстна възраст.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР