Питейна вода се лее по улица в центъра на Пловдив

...
Питейна вода се лее по улица в центъра на Пловдив
Коментари Харесай

Вода извира от улица в центъра на Пловдив от дни

Питейна вода се лее по улица в центъра на Пловдив от дни. Става дума за повреда на ул. " Беласица " в региона на Военна болница. В разследване на казуса шосето непрекъснато e под вода. Причината да не се образува басейн е само фактът, че остаряла шахта без похлупак поема непрекъснатия прилив. 
Прочетете още
" От четвъртък предходната седмица вода се лее непрестанно от евентуално спукан тръбопровод. Информирали сме ВиК, само че все пак екипи не идват да отстранят повредата. Става дума за чиста питейна вода, чиито загуби, както знаете ние всички плащаме в последна сметка. Единствено поради шахтата улицата е проходима, другояче с тези количества можеше да се образува комфортно място за плажуващи. Истината е, че в региона има извънредно чести повреди, което можете да забележите по неведнъж кърпения асфалт. Старата ВиК инфраструктура създава съществени проблеми и би трябвало да се откри стратегия, по която да бъде финансирана подмяната ѝ ", споделя пред TrafficNews пловдивчанин, който живее на адреса. 

Улицата е задънена откъм булеварда и затова казусът касае най-много живущите, както и чиновници на Военна болница, чийто вход за паркинг се намира точно на мястото на повредата. 

Наш кореспондент посети адреса и снима непрестанно щедро течащата вода по асфалта, който проличава е кърпен неведнъж. 

Потърсихме за коментар и ВиК, откъдето показаха, че са осведомени за повредата. 

" Ул. " Беласица " е включена в програмата за поправки, но има извънредно доста повреди и заради липса на задоволително екипи ние ги приоритизиране. Всеки ден изникват нови проблеми и няма по какъв начин да не ги степенуваме по значение. Съвсем скоро казусът на улицата би трябвало да бъде отхвърлен ", разясниха от ВиК за Trafficnews

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР