Питбул нападна 4-годишно дете и баба му в Дупница. Инцидентът

...
Питбул нападна 4-годишно дете и баба му в Дупница. Инцидентът
Коментари Харесай

Питбул нападна дете и баба му в Дупница

Питбул атакува 4-годишно дете и баба му в Дупница. Инцидентът е станал в региона към градската градина. Детето е с рана на главата, а бабата с разкъсвания на ръцете.

Дупница

След като взела през вчерашния ден дъщерите си от детска градина, Радостина Грозданова ги завела на посетители при баба им. Тя живее в къща, в която дели общ двор със собственичката на питбула. Когато решили да си вървят забелязали, че кучето се е отвързало, а единствено секунди по-късно го видели да тича и атакува 4-годишната Никол.
Александра, сестра на Никол: Скочи върху мойта баба и сестричката ми.
Бабата незабавно се намесила, само че кучето нападнало и нея. Скъсало част от якето ѝ, а през това време цялото семейство съумяло да се качи в колата. Веднага са потърсили помощ в Спешния център в града. Детето е уплашено, с четири шева на главата, а старата жена има голям брой синини и ухапвания по ръцете.
Питбулът е бил вързан тъкмо зад мен. Съседите, обаче споделят, че той постоянно е успявал да се отвърже и да избяга от у дома.Досадно куче от тука нагоре, хапе, рипа, скача по децата.
За случая е известен дежурен прокурор, формирана е кореспонденция. От общината също са създали инспекция.
Христо Апостолов, пресцентър на община Дупница: Това, което е открито - кучето е записано по надлежния ред в общинска администрация през 2017 година според Наредбата, като при направената инспекция е формиран констативен протокол на собственичката.
Собственичката на кучето ще би трябвало да заплати санкция в размер до 250 лв., тъй като то било отвързано и без намордник. Пострадалото семейство обаче упорства питбулът да бъде изведен от къщата. Потърсихме и притежателите на агресивното куче, само че не ги открихме в дома им.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР