Питбул нахапа мъж и кучето му по време на разходката

...
Питбул нахапа мъж и кучето му по време на разходката
Коментари Харесай

Питбул нахапа професор в столичния квартал Овча купел

Питбул нахапа мъж и кучето му по време на разходката им в столичния квартал „ Овча купел”.

Проф. Иво Панов от Съюза на преводачите е на нормалната си разходка с Шая. Кучето му бива нахапано от нападателен питбул на метри от вкъщи им.

"От горичката се спусна питбул, като торпедо. Стопанинът му крещеше, не можеше да го спре”. Инстинктивно проф. Панов дърпа кучето си, след което Шая е нахапана. Вместо опрощение получава обиди: „ Зад мене слушам викове - "Върни се! Простак. Идиот. Тъпанар”, описа още той.

Минути по-късно питбулът още веднъж е пуснат и се връща. Следва безумна сцена: „ Кучето скача да се бие. Казвам „ Вържи го, някой ще ти го гръмне някой ден” и той побесня. Започна да крещи: „ Ти ли ще ме гръмнеш?! Ти ли, бе?!”. Върза кучето, сподели му нещо. Кучето потегли след мене и той след него на каишката”.

Професорът е ухапан малко под коляното. Стопанинът и питбулът си потеглят.

„ Проблемът не е в кучето. Проблемът е в притежателя. Отглеждането на такова куче е голяма отговорност. За страдание, още го няма това схващане и хората си взимат взимат такова куче просто по този начин, с цел да се покажат, да избиват комплекси”, разяснява Явор Гечев от Фондация „ Четири лапи”, предадоха от БТВ.

Собственикът на питбула към този момент е открит от полицията и му е формиран сигнален протокол. По случая е формирана кореспонденция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР