„Питайте Иван Ласкин дали някога е платил и лев издръжка

...
„Питайте Иван Ласкин дали някога е платил и лев издръжка
Коментари Харесай

Първата съпруга на Иван Ласкин: Eксплоатира жените си, изпи цял апартамент, профука ми спестяванията!

„ Питайте Иван Ласкин дали в миналото е платил и лев прехрана на мен или на щерка ни Люба. Сама съм я отгледала, издържала съм я в учебно заведение и в този момент в университета”. Това проплака десетилетие след раздялата си с артиста първата му брачна половинка Мирослава Гогова. Скромната дама не обича да обявява трагичната си разлъка с „ Васко да Гама от село Рупча”, само че се тормози, че актуалната половинка на артиста Александра Сърчаджиева я чака нейната нелека орис, писа "Таблоид ".

„ Ванката е огромен мъдрец и нравоучител на думи, само че единствено на думи. Истината е, че аз бях тази, която го устояваше. Май в този момент става същото и с втората му съпруга”, вайка се Мира пред приятелки. Гогова споделя, че единствено в разстояние на три години благоверният ѝ изпил до стотинка всички пари, получени от продажбата на нейна наследствена гарсониера в центъра на София.

Мирослава опитвала и от нежността, и от чепатия манталитет на Иван. Тя също е актриса, само че не е лице от светските летописи. За разлика от някогашния ѝ мъж и актуалната му интимна партньорка, Мира, както я назовават сътрудниците, избира да страни от медиите. Тя настойчиво заобикаля обществените изяви, тъй като не желае никой да я съжалява, че е прелъстена и изоставена без пукната пара.

Историята на Иван и Мирослава стартира преди съвсем 20 години. Тогава те към момента са студенти в НАТФИЗ. За разлика от Гоговска обаче Ласкин е звезда, натрупал е популярност с ролята си в 6-серийния детски филм „ Васко да Гама от село Рупча “. Колежките от театралната академия го ухажват, само че той не им отвръща с усеща. Погледът му все е ориентиран към скромната и непретенциозна Мирослава.

Минават няколко години. Разочарован от мизерията в театъра, Иван се захваща с телевизия. Започва да прави детското предаване „ Спукано гърне “, като там обезпечава роля и на половинката си. Някои фенове несъмнено даже я помнят – сгъващата всевъзможни оригами и приложения за малчуганите Мира. Най-мрачните времена за Гоговска настъпват през 2006-а, когато Иван среща Александра Сърчаджиева.

След като започва новата си връзка, Ласкин си стяга багажа и пушек да го няма от фамилното гнездо, което свил с Мирослава. Без всякакво разстройване той оставя сами жена си и дъщеря им, която по това време към този момент е ученичка. Както множеството „ обезверени съпруги “ и Гоговска претендира за солидна прехрана. Иван не удовлетворява претенциите на експоловинката си, като се базира на скромния си щат в театъра. Наричаният успешно „ Паласкин” от Евгени Минчев шмекер се разминава със смешна сума от няколко десетки лв. на месец.

Останала без мъжко рамо, Мирослава е принудена да се изхранва единствено от функциите си. И защото няма привилегията да е канена в комерсиални продукции и шоу стратегии по малкия екран, едвам връзва двата края със заплатата си от така наречен частна театрална работилница „ Сфумато “. Мизерията е тотална, само че Гогова заобикаля да се оплаква.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР