Питате ли се защо Корнелия Нинова остана начело на БСП?

...
Питате ли се защо Корнелия Нинова остана начело на БСП?
Коментари Харесай

Женска им работа

Питате ли се за какво Корнелия Нинова остана отпред на Българска социалистическа партия? Ще ви кажа.
Не зная дали ви се е случвало някоя вечер, както си седите с биричка и си гледате " Кой желае да стане глупак ", на вратата да се позвъни, само че на мен постоянно ми се случва.
Този път беше Анджелина Джоли! Вълнуваща! Безсрамна! И попритеснена, което я правеше някак още по-вълнуваща и безсрамна.
- Извинявам се доста, задето се събухте, само че моята Пенка за следи от обувки по ламинирания паркет предизвиква трайни увреждания на опорно-двигателния уред!
Бърборех такива някакви думи, до момента в който я настанявах край кухненската маса и скрито следих босите й стъпала - виждал съм я неведнъж дибидюс на екрана, само че в този момент босите й стъпала... Преглътнах на изсъхнало, тръснах глава, взех се в ръце.
- Какво ви води в Страната на розите? - приседнах на отсрещния стол. - И за какво тъкмо в моята скромна, само че спретната панелка?!  И за какво тъкмо когато Пенка е при майка си? Случайност?
- Полетът ми закъсня, търсех заслон в тъмното, а вашият прозорец светеше - усмихна се тя с фамозните си устни.
Олюлях се, само че съумях да отбележа:
- Не е чак толкоз късно, много прозорци светят.
- Но вашият свети някак по-особено! 
Сетих се:
- То е поради тв приемника! Гледам го на загасена лампа...  Икономии... Като деца сме...- измънках срамежливо. - Искате ли мусака?
Тя преглътна безмълвно и незабавно ѝ сипах.
- По каква работа към България? - попитах, до момента в който тя дъвчеше с могъщите си челюсти.
- Поканиха ме да оглавя Българска социалистическа партия - отговори Анджелина с цялостни уста, та взех решение, че не съм чул добре.
- Ще се снима у нас продължение на оня холивудски екшън " Българска социалистическа партия - Бесни страшни пенсии "? Ще заместите Хелън Мирън?
Тя поклати прелестната си глава:
- Не, ще заместя Корнелия Нинова.
- Начело на родното Българска социалистическа партия - повдигнах вежда. - Но вие сте една от най-скъпоплатените актриси в Холивуд!
- Точно по тази причина -  въздъхна тя.
- А децата ви - сетих се, - няма ли да ви е мъчително, те са в Съединени американски щати!
Анджелина бе самата неотстъпчивост, дори спря да яде:
- Синът ѝ също, пък търпи! Ще се оправя и аз! 
Подканих я да хапва, че я каква се е изфинила и тя проработи с вилицата като " къртицата ", дълбаеща метрото, а аз зададох въпроса, който много ме измъчваше:
- А Холивуд? А фабриката за илюзии?
- В смисъл? - не разбра тя.
Усмихнах се покровителствено:
- Нищо, тук ще ги научите работните лафове. И на Бузлуджа кебапчетата ще усвоите, басирам се! А пък аз се безпокоя кой ще играе вместо вас, международното кино има потребност от гения ви!
Тя въздъхна:
- Как кой?! Корнелия Нинова, несъмнено!
Щях да припадна, само че видях, че по този начин ще уцеля тавата с мусака и се овладях. Уточних:
- Тя ще иде в Холивуд на вашето място?!
Анджелина кимна.
- Ще играе във филми?! Но тя не е актриса, а вие сте! Как ще ви замести?!
Изведнъж хубавицата помръкна:
- Моите продуценти взеха решение, че тя е по-добра актриса от мен! Холивуд е свят на пари, а не на страсти! Дива конкуренция! Веднага ми подредиха да я заместя, с цел да може тя умерено да подхване актьорската си кариера оттатък океана!
От голямото, красиво око се отдели бисерна сълза и таман да се търкули по волевата буза, в кухнята влезе мойта Пенка и до момента в който да обясня, че госпожата е в България с виновна интернационална задача, нещо като четвърти Интернационал, обаче е закъсала в тъмното и... Накратко - Пенка подгони Анджелинито и я гони до Терминал 2 на летището по този начин, както и в най-кървавия екшън не са я гонили.
На идващия ден Корнелия Нинова нямаше по какъв начин да си подаде оставката, само че нататък го знаете.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР